Hluk zo stavebných prác- projekt NEW STEIN

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Uzavretý
meno
D. 20. júla 2017

Chcela by som sa opýtať, vzhľadom na VZN mč Bratislava- Staré Mesto z 2008/2009 o stavebných prácach, či je možné, aby začali vŕtať dnes 20.7. o 7 ráno, resp. včera 19.7. už o 6:30, teda či nariadenie je platné alebo má stavebník výnimku a môže začať už takto skoro ráno alebo porušuje nariadenie a už nemám mať s tým trpezlivosť, keď už sa človek nemôže ani vyspať a bolí ho celý deň, celý týždeň, ale môžem volať kľudne mestskú políciu.
Ďakujem za odpoveď

21. júl 2017

D.Daniela

Zla sprava, dane VZN bolo zrusene, napadnute prokuratorom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stavebnik by mal mat v stavebnom povoleni urceny cas na stavebne prace, ako prislubil p.starosta,to znamena, v kazdom stavebnom povoleni v Starom Meste by malo byt presne casove ohrabicenie stavebnych prac....urcite NIE SKORO rano a po 18,00. Treba sa OBRATIT na staromestsky stavebny urad /ak vydal stavebne povolenie/ a trvat na kontrole a dodrziavani!!!
Bohuzial, stavebne prace v skorych rannych hodinach, cez vikend NIKTO v BA neriesi, pretoze DEVELOPERI maju tu najzelensiu.

A to, ze stavebnik pracuje aj pocas statneho sviatku je totalna ignoracia a vysmech rezidentom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A vynimky by nemali byt udelovane!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spanok je v dnesnej dobe krehka a vzacna vec.
21. júl 2017

Engerau

Podla mojich informacii ide o dlhodobo planovanu rekonstrukciu plynovodu, teda zrejme nic spolocne s projektom Stein.
25. júl 2017

D.Daniela

ak aj ide o rekonstrukciu plynovodu, aj tieto prace maju byt casovo ohranicene, aby nenicili fyz..a psych.zdravie obyvatelov. Nie su to Bohovia, je nemyslitelne, aby uz od 6,30 vykonavali vrtacie prace.
Je mi luto obyvatelov blizkeho okolia, aj na Stein boli predtym staznosti, de facto, vsetci developeri vykonavaju hlucne stavebne prace v celej BA skoro rano, neskoro vecer, pocas vikendov, aj sviatkov, aj v Petrzalke,aj v RU, aj v Starom Meste, atd., odkedy prokurator "napadol VZN 11/2008 a bohuzial, bolo zrusene!!!!

Pravidlá pre
č
innosti vo vonkajšom prostredí
(1) Stavebné, rekonštruk
č
né, udržiavacie práce a výrobnú
č
innos
ť
vo vonkajšom prostredí možno
vykonáva
ť
na území mestskej
č
asti Bratislava-Staré Mesto (
ď
alej len „mestská
č
as
ť
“)
v pracovných d
ň
och
08.00 h – 18.00 h,
v sobotu
08.00 h – 13.00 h.
27. júl 2017

D.

Dnešna aktualizácia je taká, že 6:20 nenechali na seba čakať, ale nakoľko nočný kľud je určený len 22:00-6:00, tak s kľudom mohli začať už o 6:00. Aby bol stavebník trocha ústretový a urobil tieto najhoršie vŕtacie práce o povedzme 3 hodiny neskôr, tp už by asi nezvládol, aj napriek tomu, že to nie je akútne kvôli priebehu to v tomto čase robiť, a taktiež je to búranie starej cesty vždy len po častiach robené, tak to trvá tak 1-2 hodiny a prejdú na niečo iné, ale naozaj nedá sa to robiť o trocha neskôr a ľudom dopriať trocha zdravia, také u nás nefunguje a už dva týždne trpím bolesťami kvôli týmto ránam. Gratulujem Slovensko zas dokázalo svoju jedinečnosť neschopnosti, inak to už vážne neviem nazvať.
04. august 2017

Odpoveď samosprávy

práce sú ukončené

Vladimír Skokňa

oddelenie dopravy, životného prostredia, verejného poriadku a čistoty
Miestny úrad mestskej časti Bratislava - Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
tel.: +421 2 59 246 265
mobil: +421 903 429 090
E-mail: [email protected]
www.staremesto.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania