Vrak na parkovisku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Mira 25. júla 2017

Nepojazdné auto, s EČV BL 588 NI s TK a EK platnou do 01/2017. Viacero pneumatík prepichnutých. Odparkované pred Černyševského 39, zaberajúce zbytočne veľmi potrebné parkovacie miesto. Ďakujem.

04. august 2017

Odpoveď samosprávy

Mestská časť preverila prostredníctvom povereného pracovníka podnet priamo na mieste. V súčasnosti cez príslušný dopravný inšpektorát zisťujeme vlastníka. Po jeho zistení mu bude zaslaná výzva na odstránenie s príslušnou lehotou do kedy má tak urobiť. Ak si vlastník vozidlo nespojazdní alebo neodstráni, urobí tak Mestská časť Bratislava-Petržalka.

mestská časť BA-Petržalka
04. august 2017

Peter

Neplatna STK a TK nieje dovod oznacit vozidlo za vrak.Ma EČV a to ze ma prepichnute pneumatiky (co mu s urcitostou niekto prepichol naschval,mozno niekto koho velmi trapi ze tam dlhsie stoji)neznamena ze sa jedna o vrak.Vozidlo akurat dlhodobo niekto nevyuziva(z akehokolvek dovodu)Aj male decko ked sa na toto vozidlo pozrie,musi usudit ze to nieje vrak.Majitel mohol prist na nejaky cas o VP,pripadne je dlhodobo hospitalizovany a pod.Takze by som Vas poprosil pani Mira o triezvejsie uvazovanie.Inak prikladam odkaz na podobnu zalezitost,prosim precitajte si vyjadrenie a rozhodnutie samospravy.

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/5159/nepojazdne-vozidlo-na-mlynskych-nivach
04. august 2017

Peter

Vazena samosprava,mozete mi prezradt na zaklade akej skutocnosti chcete kontaktovat majitela a "nariadit mu vozidlo odstranit"?Dakujem.Peter.
14. november 2018

Odpoveď samosprávy

Vozidlo bolo odstránené po výzve mestskej časti Bratislava - Petržalka.

Ing. Ladislav Milincký, oddelenie životného prostredia, mestská časť Bratislava - Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania