Aktualizovať podnet
Prepad/diera na komunikácii pred Klincova 38

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Prepad/diera na komunikácii pred Klincova 38

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
obcan 27. júla 2017

Pred domom Klincova 38 je tyzden!!!! prepad/diera hned vedla chodnika, cca 0,80x0,50 a hlboka cca 2 m. Od stredy hlasene niekolkokrat na MP Ruzinov a 158. Stav je nebezpecny, ohrozujuci zdravie aj zivot okoloiducich, najma deti!!!

25. júl 2017

obcan

Re admin: Z akeho dovodu je podnet "cakajuci"?? Pokial uz problem bol nahlaseny pod inym podnetm, tak tam komentsr k problemu a fotodok pripojte. Toto je zivotu nebezpecna situacia. Ide o nebezpeci urazu!,!
27. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujem za podnet. Predmetnú jamu realizuje Bratislavská vodárenská spoločnosť. Postupujeme váš podnet priamo BVS.

MU Bratislava Ružinov
27. júl 2017

obcan

Re MU Ruzinov: Vyziadajte si info o rieseni a nas, obcanov, informujte. Z toho prepafu ide zapach a ako je uvedene v podnetu, prepad ohrozuje zdravie okoloiducich na zdravi urazom.
28. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

zasielame Vám vyrozumenie od kompetentného pracovníka: predmetná kanalizácia bola prešetrovaná priemyselnou kamerou, následne prečistená. Po vyhodnotení záznamu na základe skutkového stavu potrubia sa pristúpi k objednaniu opravy, v prípade ak sa preukáže poškodenie.

Ďakujeme za porozumenie.

V prípade akýchkoľvek otázok môžete využiť aj služby nášho Call centra (0850 123 122) v pracovných dňoch od 7:00 do 16:00 hodiny.

S pozdravom

Mgr. Petronela Trubačíková

Bratislavská vodárenská spoločnosť, a. s.
28. júl 2017

obcan

re Samosprava pre BVS, a.s.: Dakujeme Samosprave za info. K BVS: Odpoved Mgr PTrubacikovej je nic nehovoriaca skupina viet lebo: tam ziadne potrubie nie je, je to proste diera zrejme po kanalu - nechapeme by tuna byvajuci, co tam BVS bude vyhodnocovat a najma ako dlho!!!! Oprava ci naprava uz davno mala byt objednana. Pokial to nebude BVS riesit urychlene, obratime sa na media, lebo mame este v zivej pamati cirkus okolo prepadu komunikacie vo vnutrobloku Mraziarenska!!! Prosime Samospravu o pretlmocenie nazoru obcanov zodpovednym na BVS. Uvedena linka je spoplatnena a my nevieme, preco by sme mali sliapat na prsty zodpovednym este za svoje peniaze. Dakujeme Samosprave
30. júl 2017

obcan

Z prepadu ide neskutocny zapach. Ziadame cez Samospravu apelovat na BVS, a.s. o urychlenu napravu.
15. august 2017

Lili

Milí spoluobčania. Tri týždne je tento podnet na stránke. Naozaj ide o nebezpečnú jamu hlbokú cca 2 metre. Zo strany chodníka nie je opatrená žiadnou zábranou. Kto by do nej padol možno by vyviazol s trvalým vážnym poškodením zdravia. Naozaj sa nedajú urobiť opatrenia, aby k nedošlo tragédii? Veríme že naša samospráva nám pomôže a tento podnet sa pohne!!
15. august 2017

obcan

Dodane snimky zo 14.8.2017 dokumentuju neuveritelne ignoratsky postoj Bratislavskej vodarenskej spolocnosti a.s.k ohrozeniu na zdravi obcanov!!! 2x uz Hydrodynamic zo ZM precistovali kanalizaciu posledny raz pred tyzdnom ..a odvtedy je stav, vid snimky! Nezabezpeceny prepad!!
16. august 2017

obcan

16.8.2017 Prepad je prekryty zeleznou doskou - to zamedzi urazu, no dufame, my obcania, ze tento stav nebude pretrvavat mesiace a BVS, a.s. havarijny stav da do poriadku.
16. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podľa vyjadrenia kompetentných pracovníkov sa bude realizovať rekonštrukcia verejnej kanalizácie na Klincovej ulici v Bratislave. Aktuálne sa čaká na povolenia, ktoré potrebuje naša dcérska spoločnosť Infra Services, a.s. na realizáciu rekonštrukcie. Miesto prepadu je riadne zabezpečené dopravným značením a zároveň prekryté železnými plátmi.

Prajeme Vám príjemný deň a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

S pozdravom

Mgr. Michal Ševčík
call centrum
Bratislavská vodárenská spoločnosť, a. s.
16. august 2017

obcan

Problem budeme staristluvo sledovat. Zaroven by pracovnici BVS a.s. zabezpecovat znacenie na neparkovanie pred akymikolvek pracami na ulici Klincovej, aby na vcas vyznacenych miestach vodici neparkovaki. Pri precistovani kanalizacie, 2x, museli spilupracovat s robotnikmi obcanua - s MP a statnou poliiciou, aby sa spristupnili kanale.
15. december 2017

obcan

Prosime MU Ruzinov, aby oznamili stav riesenia problemu!
16. december 2017

Odkaz pre starostu

re: obcan
Dobrý deň,
mohli by ste možno pridať aktualizáciu poukazujúcu na súčasný stav aby bolo zjavné či došlo k nejakej náprave? Následne by som podnet opätovne zaslala BVS a.s.

S pozdravom
Zuzana Žurkinová
administrátorka portálu
17. december 2017

obcan

re admin: Dakujem za odkaz, tu je aktualny stav: Prepad/diera pred Klincovou 38 je prekryty zeleznym platom a u toho su dve znacky - a dost! Od 24.jula 2017 BVS, a.s. neurobila oznamenu rekonstrukciu - to je neuveritelne!
19. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zasielame Vám vyjadrenie kompetentného pracovníka: Podľa vyjadrenia zástupcu zhotoviteľa by oprava na Klincovej ulici mala začať v mesiaci január 2018.

S pozdravom
Mgr. Michal Ševčík
call centrum
Bratislavská vodárenská spoločnosť, a. s.
19. december 2017

obcan

Dakujeme za info, uvidime, budeme sledovat. Re Admin: dakujeme za intervenciu, pekne sviatky :-)
10. júl 2018

Boris

Práve prešiel pomaly rok od vtedy, kedy sa tu objavila diera v komunikácii. Avizovaná oprava kanalizácie v komunikácii sa opravuje už tretí mesiac. Komunikácia je zatvorená a cca 30 parkovacích miest je dočasne zrušených už tretí mesiac. Chcem sa spýtať dokedy bude prebiehať oprava a či sa Vám zdá normálne opravovať 10 m kanalizácie tri mesiace. Ako je možné, že sa nedá opraviť 10 m kanalizácie...., stále sa niečo rozkope, potom zasype, potom o dva metre ďalej sa rozkope a takto to už je tretí mesiac.
12. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v zmysle Vášho podnetu Vám zasielame vyjadrenie príslušného zodpovedného pracovníka v zastrešení dcérskej spoločnosti Infra Services v znení: „Predmetné výkopové a technické práce sú aktuálne v poslednej etape, ktorá by mala byť ukončená do 31.8. 2018. Následne bude vykonaná úprava vozovky do pôvodného stavu aktuálne plánovaná do 15.9. 2018. Upozorňujeme, že dátumy sú orientačné v prípade neočakávaných udalostí technického charakteru a predĺženia súvisiacich termínov, na ktoré naša spoločnosť nemá dosah.“ Za pochopenie a trpezlivosť Vám vopred ďakujeme.
Prajeme Vám príjemný deň a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

S pozdravom
Bc. Miloš Čáp
call centrum
Bratislavská vodárenská spoločnosť, a. s.
12. júl 2018

obcan

Re BVS, a.s.: Vo vyjadreni Infra Servicessa pise, citujem "..lusne spravanie..." Obcanov by zaujimala aj OPRAVA CHODNIKA, kt je abs zdevastovany.
Treba pochvalit pracovnikov Infra Services za prikladne spravanie sa - ako konstatuju byvajuci a okoloiduci.
13. júl 2018

Boris

Ešte by ma zaujímalo dôvod tak dlhej opravy. Podľa vašich termínov to vyzerá cca 5 mesiacov opravy - cca 10 m kanalizácie. Trošku dlho. Vopred ďakujem za napísanie dôvodu tak dlhej opravy.
15. júl 2018

obcan

Takto je zniceny chodnik, po ktorom suverenne prechadzaju auta kvoli nedostatocnemu dopravnemu znaceniu! Po odchode robotnikov proste znacky obchadzaju a ohrozuju chodcov na chodniku. Preco tam nie je znacka Zakaz vjazdu - okrem vozidiel stavby??? To je predsa bezny postup. Zlyhal Magistrat a Krajsky doprsvny inspektorat!
24. júl 2018

obcan

ZVACSUJUCA SA PUKLINA NA VOZOVKE, HROZI JEJ ZRUTENIE NA PLYNOVE POTRUBIE! A napriek upozorneni obcanov je dopravne znacenie nedostatocne a vozidla tade prechadzaju, vid foto! 24.7.2018 v poobednajsich hodinach, cca o 14:45 tade prechadzalaAvia Fedexu!
13. august 2018

Boris

Dobrý deň,
stále nikto neodpovedal na otázku, prečo tak dlho trvá oprava. Zároveň už tretí týždeň sa nič nerobí, len sa asi dvakrát čerpalo a naďalej praská cesta. Prečo sa opravuje kanalizácia 5 mesiacov, keď sa tam z toho 4 mesiace nič nerobí.... Ďakujem za odpoveď.
27. august 2018

Boris

Dobry den, vidim teda, ze odpovede sa asi nedockam, dakujem za super poskytnute info. Chcel by som sa spytat, teda ked termin 31.8. asi uz nestihnete, kedze sa tam nic nerobi, len sa tam pridu porozpravat raz za tyzden 4 ludia. Ze teda kedy mate v plane to ukoncit? Alebo teda kedy mate v plane aspon zacat robit....? Dakujem za odpoved.
27. august 2018

obcan

A ako je mozne, ze MP Ruzinov nedava papuce vozidlam, ktore do ulice DENNE vchadzaju a parkuju napriek dopravneho znaceniu "ZAKAZ VJAZDU" z obidoch stran a este k tomu pridavna dost velka a citatelna cedula z ul. Priemyselnej na Klincovu oznamuje, ze 'KOMUNIKACIA V HAVARIJNOM STAVE"???!!!! Aj napriek oznamom o porusovani dopravnych predpisov/zakona na MP Ruzinov tam tie vozidla parkuju!! Platia snad pre tneto usek ine pravidla cestnej prevadzky?? Kazdy den je tam alespon 5 aut. Tzn ze vojdu na komunikaciu v havarijnom stave, zaparkuju a zasa po tej komunikacii v havarijnom stave odidu. To je o com???!!!!!!!!
29. august 2018

obcan

Dodoavame fotodokumentaciu k oznaceni ulice Klincova od Priemyselnej po Mraziarensku, ked pebieha vymena kanalizacneho potrubia a su dalsie problemy s plynovym potrubim. Je prasknuta vozovka/komunikacia. Konecne su 3 tyzdne po obidvoch stranach vjazdu do dotknutej casti ulice dopravne znacky ZAKAZ VJAZDU + z Priemyselnej tabula KOMUNIKACIA V HAVARIJNOM STAVE! Stale naliehavejsie je tu otazka, maju vozidla, ktore tam parkuju osobitne povolenie do zakazaneho vjazdu a ci toto obmedzenie pre niektorych neplati??? Prosime vjadrenie kompetentnych, dakujeme.
11. september 2018

obcan

Denne tadeto prejde aj vyse 20 aut, aj dodavok! Suverenne tu parkuju navstevnicky/navstevnici cviceni - NAPRIEK ZAKAZU VJAZDU Z OBIDVOCH STRAN USEKU V OPRAVE! Pokial dojdeku kolapsu komunikacie budu obcania zodpovednych zalovat zo zanedbania povinnosti!!!!
15. september 2018

obcan

Evidentne budu musiet obcania zainteresovat media, pretoze tak zmatocne a zavadzajuce dopravne znacenie, ktore je osadene na komunikacii (ktora je, nie v havarijnom, ale dezolatnom stave), ako je na Klincovej ulici, nema obdoby!!!!! A 6, slovom: sest mesiacov!!! Ako je mozne, ze tato cast ulice nie je uzavreta kompletne, priechodna iba pre chodcov????!!!! Kto na Magistrate, KDI a MU su zodpovedni za takyro dopravny marazmus???!!! Dotknuti obcania su rozumeni s tym, ze sa vyskytli problemy v priebehu opravy kanalizacie, ale sprievodne zabezpecenie je na zalobu (ktoru obcania zvazuju!!!) Zrejme to bez ale medializacie nepojde!!
25. september 2018

Tomáš

“Slovakistan” na Klincovej 34 až 38

Bratislavská vodárenská spoločnosť, a.s.:

Dobrý deň,
na základe Vášho podnetu posielame základné informácie k predmetnej oprave na Klincovej ulici.

Predmetná porucha sa týka verejnej kanalizácie potrubia profilu DN800. Začiatok výkopových prác bol v polovici mesiaca apríl 2018. Predpokladaný termín ukončenia prác opravy potrubia je 31. 8. 2018. Následne bude vykonaná úprava vozovky do pôvodného stavu, ktorá je plánovaná do 15. 9. 2018.

Vzhľadom na skutočnosť, že v poslednom úseku (cca 22m) sa nachádza plynové potrubie stredotlak PE – DN110 priamo v trase kanalizačného potrubia a nie je možné pokračovať ďalej, je potrebné vykonať túto prekládku, čo sme už s SPP osobne dohodli a pracuje sa na procesných krokoch, ktoré zabezpečia túto prekládku...

08. október 2018

obcan

Vazeni, v prilohe je "Zapis z predbeznej obhliadky rozkopavky" konanej 4.9.2018!!!! Pozrite si na text na na dnesne datum. To je odborne zapisany stav problemu!!!! Zvazujeme zavolat na miesto TV a dalsie media, preco toto je neunosne. Pridame dalsiu fotodokumentaciu, ako tato cast ulice vyzera. Dopravne znacenie je abs zmatocne, na nespravnych stranach, umoznujuce vodicom prechadzat od Priemyselnej na Mraziarensku a dalej devastovat havarijnu komunikaciu. Tento cirkus trva od 4. aprila 2018!!!!!!
18. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v súvislosti s daným podnetom Vám posielame stanovisko od kompetentného pracovníka: Na Klincovej ulici prebieha havarijná oprava kanalizácie. Žiaľ distribučné spoločnosti kvôli nedodržaniu odstupových vzdialenosti inžinierskych sietí komplikujú plynulú opravu havárie.

S pozdravom
Zuzana Vargová
call centrum
Bratislavská vodárenská spoločnosť, a. s.
11. november 2018

Lili

Dobry den, sledujem tuto situaciu dost dlho a naozaj je to neuveritelne ako dlho trva oprava tohto useku. Nikto z kompetentnych sa nevyjadril k dopravnemu znaceniu ktore umoznuje dalsie nicenie komunikacie a chodnika. To je minimalne neslusne. Kompetentni si asi povedali ze ked je to zdevastovane tak na co to riesit? Co brani uzavretiu havarijnej casti? Dockame sa ospovede?
11. november 2018

obcan

Pokial sa obcania stazuju a MP tiez zhodnotila situaciu, ze dopravne znacenie je zmatocne, preco MU/MC Ruzinov, respektive Magistrat hl.m. (ktory vrja robil projekt spolu s Krajskym dopravnym inspektoratom) neinicuje osadenie prenosneho znacenia tak, aby zodpovedal tejto havarijnej situacii - 7 MESIACOV!!! Evidentne je tu ine pozadie "nekonania".
15. november 2018

Lili

Je po volbach, pridu ludia, ktori pomozu riesit podnety od obcanov? Pani a damy na MU, naozaj sa neda s tym zmatocnym znacenim nic urobit? Dakujeme za odpoved.
04. marec 2019

obcan

Dezolatny stav v dopravnom znaceni - rok sa zo zodpovednych nik nestara o to, ci sa obcania mozu bezpecne pohybovat po tomto useku rozkopavky. Ako je mozne, ze ten skandalozny stav nik nekontroluje 3 mesiace a nezabezpecuje priebezne napravu???!!!
04. marec 2019

Haky

A to sú už aj mobilné dopravné značky zákaz státia na Priemyselnej niekym poposúvané - veď ani sa nečudujem. Vyblokovať celú jednu stranu ulice - zakázat na jednej strane cesty ZASTAVENIE (!) o státi alebo parkování ani nehovorím - na dlhé týzdne!!!! Na časti Priemyselnej ulice v lokalite, kde je problém zaparkovať (ani na "opravovanej" časti Klincovej sa nedá parkovať) - to je na porazenie. Verím, že ak by to bolo před domom niekoho vplyvného z MiÚ alebo magistrátu, tak už je to dávno opravené! Možno to začne vadiť niekomu to SaSky 🤔
04. marec 2019

Haky

A to sú už aj mobilné dopravné značky zákaz státia na Priemyselnej niekym poposúvané - veď ani sa nečudujem. Vyblokovať celú jednu stranu ulice - zakázat na jednej strane cesty ZASTAVENIE (!) o státi alebo parkování ani nehovorím - na dlhé týzdne!!!! Na časti Priemyselnej ulice v lokalite, kde je problém zaparkovať (ani na "opravovanej" časti Klincovej sa nedá parkovať) - to je na porazenie. Verím, že ak by to bolo před domom niekoho vplyvného z MiÚ alebo magistrátu, tak už je to dávno opravené! Možno to začne vadiť niekomu to SaSky 🤔 A pýtam sa ako laik - to v tej diere na Klincovej je vážne iba tak volne plastová plynová rúra? Ak áno, nemate strach, že tam niekto odhodí vajgel?
07. marec 2019

Haky

Klincová-cesta-rozkopaná

Rozkopané už od letných prázdnin. Ako dlho ešte? Je to hádam už viac ako pol roka, čo sa po tomto úseku nedá autom prejsť a aj keď už je počasie lepsie, stále to stojí.
11. marec 2019

Haky

Po vetre spadnuta ochranná bariéra. Nebezpečenstvo úrazu.
12. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v súvislosti s daným podnetom Vám posielame stanovisko od kompetentného pracovníka:
Oprava havarijného stavu VK na Klincovej ul. je momentálne v čase prípravy stropnej dosky na horúcovode, ktorý križuje rekonštruované kanalizačné potrubie. Na požadované stropné panely bol vyhotovený projekt, ku ktorému sa aj samotná BAT-ka vyjadrovala a odsúhlasovala. Pri zameriavaní pôvodného stavu vznikli nepresnosti, ktoré sme zistili teraz v 10. týždni a musí sa predmetná stropná doska (prefabrikované 4 ks dielcov) projekčne upraviť, na čom sa pracuje (projekčné kancelária navrhnutá od spol. BAT). Pokiaľ nebude vyhotovená stropná doska na lomovú šachtu na horúcovode, nie je možné uzavrieť rozkopávku a dokončiť povrchové úpravy na komunikácii.
Najväčšie zdržanie opravy havarijného stavu VK bolo spôsobené prácami okolo horúcovodu, keďže zasahujú do pásma ochrany VK a musíme vzniknutý zásah do horúcovodu opraviť.
Bohužiaľ, ale k termínom sa nevieme vyjadriť, všetko závisí od vyhotovenia stropných panelov (betonáž prefabrikovaných dielcov) a následné ich osadenie namiesto pôvodných dielcov. Potom môžu dokončiť zvyšné povrchové úpravy na komunikácii a bude prejazdná ako kedysi.
Samotná oprava VK je už ukončená. Vzhľadom na nedostatočné krytie VK a nemožnosť opravy potrubia pod predmetným horúcovodom, budeme musieť niekedy v budúcnosti ešte časť potrubia opraviť vtiahnutím rukáva bez rozkopávkou metódou (bez zásahu do komunikácie).

S pozdravom
Bratislavská vodárenská spoločnosť, a. s.
16. marec 2019

Anonymný užívateľ

Toto je nehorázny škandál! Pomaly rok je uzatvorená táto časť Klincovej a vodiči musia jazdiť "obchádzkou".
Kde je ekológia? Hm, hm, asi v tej kanalizácii.
Nerozumiem, prečo MÚ Ružinov za túto fušerinu a lajdáckosť Bratislavskej vodárenskej spoločnosti, a. s.neudelia pokutu? A mastnú!
16. marec 2019

obcan

A znacenie? Je evidentne, ze MU Ruzinov na tento problem absolutne nedba!! Za peniaze danovych poplatnikov?!?!
16. marec 2019

obcan

A znacenie? Je evidentne, ze MU Ruzinov na tento problem absolutne nedba!! Za peniaze danovych poplatnikov?!?!
16. marec 2019

obcan

Predchadzajuca doplnkova znacka stoji na rohu Mraziarenskej a Klincovej uplne id veci! A Zakaz vjazdu sa vala na zemi!
16. marec 2019

obcan

Predchadzajuca doplnkova znacka stoji na rohu Mraziarenskej a Klincovej uplne id veci! A Zakaz vjazdu sa vala na zemi!
18. marec 2019

Anonymný užívateľ

Na jednej aj druhej strane tohoto nepodarku/nedorobku sa váľajú dopravné značky po zemi. Napočítal som ich päť!!!!!
28. marec 2019

obcan

Za cele 2 tyzdne, od tych 2 dni co sa na rozkopavke objavili robotnici, aby opatovne to cele pred Klincovou 38 rozrypali, sa nik neunuval pozriet a napravit tie polamane a povalane dopravne znacky!!! V dome Klincova 37 byvaju vozickari!!! do Lidla a na MHD sa potrebuju dostat vozickari!! a co bude, az sa nejaky zvezie do jamy??!!?? Nezabezpecenej???!!
28. marec 2019

obcan

Za cele 2 tyzdne, od tych 2 dni co sa na rozkopavke objavili robotnici, aby opatovne to cele pred Klincovou 38 rozrypali, sa nik neunuval pozriet a napravit tie polamane a povalane dopravne znacky!!! V dome Klincova 37 byvaju vozickari!!! do Lidla a na MHD sa potrebuju dostat vozickari!! a co bude, az sa nejaky zvezie do jamy??!!?? Nezabezpecenej???!!
28. marec 2019

obcan

Stale rovnaky scenar! Prosime, aby tento podnet bil predlozeny panu primatorovi Vallovi a starostovi Ruzinova, panu Chrenovi! Dakujeme.
28. marec 2019

obcan

Stale rovnaky scenar! Prosime, aby tento podnet bil predlozeny panu primatorovi Vallovi a starostovi Ruzinova, panu Chrenovi! Dakujeme.
02. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet, ktorý ste mi zaslali som preposlala žiadateľovi o rozkopávku a ten následne vyzval zhotoviteľa o nápravu rozmiestnenia prenosného dopravného značenia na Klincovej ulici. O vykonaní nápravy Vás budem informovať.

Komunikačné oddelenie
Mestská časť Bratislava-Ružinov
07. apríl 2019

Anonymný užívateľ

A takto to tu vyzerá po viac ako roku!
Prečo konečne nezakročí MÚ Ružinov?
07. apríl 2019

Anonymný užívateľ

Je jasné, že za stav "KOMUNIKÁCIA V HAVARIJNOM STAVE" majú na svedomí zodpovední a ich "komunikácia v havarijnom stave"!
Je viac než isté, že kapacity sa kvôli kšeftom presunuli na developerské projekty a MÚ Ružinov nič nerieši!!
07. apríl 2019

Anonymný užívateľ

Toto je priam biblické scény, ako to funguje v našej spoločnosti a na MÚ Ružinov!!
10. apríl 2019

obcan

TO JE NEUVERITELNY BORDEL!!! A NIK ZO ZODPOVEDNYCH SA ANI NEOBTAZUJE, ABY DAL PRIKAZ NA ZABEZPECENIE ROZKOPAVKY OZNACENIM, ABY NEDOSLO K URAZU OBCANOV, AJ VOZICKAROV!!!
10. apríl 2019

obcan

Takto to vyzera!
10. apríl 2019

obcan

Kro bude platit regres za uraz, pan orimator, pan starosta?!?
11. apríl 2019

Tomáš

Vallo, Chren, Patoprsty a spol, ste obycajni neschopaci...
11. apríl 2019

obcan

Sarada pokracuje, to je neuveritelne! Podnety obcanov su evidentne pre pobavenie zodpovednych, hlavne ze ich ti obcania dobre platia!
11. apríl 2019

obcan

Sarada pokracuje, to je neuveritelne! Podnety obcanov su evidentne pre pobavenie zodpovednych, hlavne ze ich ti obcania dobre platia!
11. apríl 2019

obcan

Sarada pokracuje, to je neuveritelne! Podnety obcanov su evidentne pre pobavenie zodpovednych, hlavne ze ich ti obcania dobre platia!
23. apríl 2019

obcan

Od aktualizacie 11.4.19 do 23.4.19 abs sa nic nezmenilo, cez sviatky stav ako po bombardovani!!!! To je neuveritelne!!!!
23. apríl 2019

obcan

Od aktualizacie 11.4.19 do 23.4.19 abs sa nic nezmenilo, cez sviatky stav ako po bombardovani!!!! To je neuveritelne!!!!
27. apríl 2019

Anonymný užívateľ

Stalo sa neuveriteľné.
Vo štvrtok, dňa 25.4.2019, ešte o 18:40 tam pracovali robotníci!
27. apríl 2019

obcan

Info z utorka, 23.4.2019, od zainteresovanych je, ze do 2 tyzdnov by tato rozkopavka storocia mala byt dokoncena. Tak uvidime.
03. jún 2019

Anonymný užívateľ

Dnes je 3. júna 2019 a táto škandalózna neschopnosť MÚ Ružinov nemá snáď obdobu!
03. jún 2019

Anonymný užívateľ

Dnes je 3. júna 2019 a táto škandalózna neschopnosť MÚ Ružinov nemá snáď obdobu!
03. jún 2019

Anonymný užívateľ

Dnes je 3. júna 2019 a táto škandalózna neschopnosť MÚ Ružinov nemá snáď obdobu!
03. jún 2019

Anonymný užívateľ

Možno príde starosta Ing. Chren osobne prestrihnúť pásku.
P.S. A patrilo by sa pre miestnych urobiť grátis otvárací event. ;-)
03. jún 2019

obcan

Natiahli asfalt na chodnik medzi Klincovou 34-38, ale pred Klincovou 34, presne pred vchodom je chodnik poskodeny a nechany tak!!! V normalnej spolocnosti by sa ooravil cely!!! chodnik pred obytnom dome. Medzi obrubnikom a samotnym chodnikom je medzera... evidentne odflaknuta robota!!!!
03. jún 2019

obcan

Natiahli asfalt na chodnik medzi Klincovou 34-38, ale pred Klincovou 34, presne pred vchodom je chodnik poskodeny a nechany tak!!! V normalnej spolocnosti by sa ooravil cely!!! chodnik pred obytnom dome. Medzi obrubnikom a samotnym chodnikom je medzera... evidentne odflaknuta robota!!!!
03. jún 2019

obcan

Dalsi fotodokumentacia: MU prislubilo kontrolu a spatnu vazbu - ako sme boli informovani. Zatial sa nik neozval.
03. jún 2019

obcan

Dalsi fotodokumentacia: MU prislubilo kontrolu a spatnu vazbu - ako sme boli informovani. Zatial sa nik neozval.
06. jún 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
08. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Podľa prílohy ktorá je nafotená v roku 2017 je podnet doriešený, kde došlo k zjednaniu nápravy opravou kanalizácie.

Ku dnešnému dňu je diera v komunikácií odstránená.

Prajeme Vám príjemný deň a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

V prípade akýchkoľvek otázok môžete využiť aj služby nášho Call centra (0850 123 122) v pracovných dňoch od 7:00 do 16:00 hodiny.


S pozdravom
Mgr. Radka Semanová
call centrum
Bratislavská vodárenská spoločnosť, a. s.
Prešovská 48, 826 46 Bratislava
08. jún 2019

obcan

re Mgr RSemanova, BVS, a.s. + MU, Referat RRaD: Prosim vas, ved ten projekt nie je dorieseny a ako obcania vas upozornujeme na nedostatky, ktore pri dokoncovacich pracach vystupuju dopredia a musia sa riesit. To neznamena, ze oprava kanalizacia bola vykonana, ze je vsetko dane do poriadku!!!!! Prosime, my obcania, aby sme boli informovani o vybavovani podnetu tak, ako sa vyvija.
23. jún 2019

Anonymný užívateľ

Hallelujah! Klincová konečne prejazdná!
Podnet vyriešený.
23. jún 2019

obcan

Odflaknute dokoncovacie prace, vid chodnik pred Klincovou 34. MU RRaD prevzalo aj nedorobky??!!?? Fajt, ze je pre soferov sprejazdnena tato casr uluce ake neznamena, ze je problem vyrieseny!!!
23. jún 2019

obcan

Odflaknute dokoncovacie prace, vid chodnik pred Klincovou 34. MU RRaD prevzalo aj nedorobky??!!?? Fajt, ze je pre soferov sprejazdnena tato casr uluce ake neznamena, ze je problem vyrieseny!!!
23. jún 2019

obcan

Dopr.znacka na zaciatku Priemyselnej, smer na Klincovu, oznacuje jednosmernu ulicu. Zovsem!! z Mraziarenskej v smere Klincova-Priemyselna oznacenie Zakazu vjazdu do jednosmdrnej ukice NIE JE!!! KDI nepracuhe??!!! Ani MU RRaD, odd.Dopravy?!! Caka sa na nehodu?????
23. jún 2019

obcan

Dopr.znacka na zaciatku Priemyselnej, smer na Klincovu, oznacuje jednosmernu ulicu. Zovsem!! z Mraziarenskej v smere Klincova-Priemyselna oznacenie Zakazu vjazdu do jednosmdrnej ukice NIE JE!!! KDI nepracuhe??!!! Ani MU RRaD, odd.Dopravy?!! Caka sa na nehodu?????
29. jún 2019

obcan

29.6.2019 sa malovali parkovacie boxy. Avizovany poskodeny, nedokonceny chodnik pred Klincovou 34 nie je opraveny, ulica Klincova smerom z Mraziarnskej na Priemyselnu nie je oznacena ako jednosmerna - no absolutne odflaknuty projekt!!! MU Ruzinov RRaD, vy ste uz skolaudovali tento mega projekt????!!!!?????
05. august 2019

Anonymný užívateľ

OPS, podnet je už konečne vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania