Inteligentná lavička

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Jozef 28. júla 2017

Pôvodne bola na DI Jahodová osadená drevená lavička. Potom ju vymenili za inteligentnú lavičku s wifi, ktorú pred časom odstánili. Zostane miesto prázdne?

30. júl 2017

Anonymný užívateľ

Mňa by zaujímalo, koľko stála tá inteligentná lavička. Lepšie povedané koľko eúr bolo zbytočne vyhodených na tú chvíľkovú atrakciu. Za tie peniaze mohli byť napr. vysadené nejaké kríky alebo opravené staršie lavičky alebo ...atď.
15. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podľa vyjadrenia pracovníka, ktorý riešil dočasné osadenie inteligentnej lavičky, ktorú MČ BANM nefinancovala. Išlo o zápožičku počas ktorej si mali možnosť obyvatelia otestovať prístupné funkcionality novej inteligentnej lavičky. V rámci detského areálu sa nachádza dostatok lavičiek pre návštevníkov parku.



Jana Plevová
16. august 2017

Jozef

O počet lavičiek určite nejde, skôr o ich pôvodné umiestnenie. V prípade, že rodičia a starí rodičia chcú mať priamy kontakt na malé deti na konkrétnej preliezke na obrázku nenachádza sa v tesnej blízkosti lavička , ktorá verím nebola do počtu na pôvodnom mieste. Alebo bola pôvodná využitá v inom parku?
23. august 2017

Jozef

Po pôvodne osadenej drevennej lavičke zostali iba základy. Uvažujete s jej návratom na pôvodné miesto?
18. apríl 2018

Jozef

Lavička sa vrátila na svoje pôvodné miesto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania