Betónové skruže na ceste

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Milan 22. mája 2013

Chcel by som sa informovať na dôvod prečo, je na danom mieste zákaz vjazdu a betónové skruže na ceste. Všetci čo bývajú hore musia obchádzať kopec dookola okolo tenisových kurtov, keď som sa rozprával s ľudmi ktorý tam žijú dlhšie som sa dozvedel že to tam nebolo, dokým premávka nezačala vadiť niekomu kto býva na danej ulici.

22. máj 2013

Adam

ak je cesta na sukromnom pozemku skus si domysliet
23. máj 2013

peter pan

pretoze keby tam tie skruze neboli, znacka zakaz vjazdu by tam po tyzdni nebola...
24. máj 2013

Milan

no nie som si úplne istý či je tá cesta súkromná a či tie značky a skruže sú tam legálne, či si len niekto nepostavil hlavu a tie značky vyzerajú ako prenosné ohrkané značky ktoré tam niekto dal natrvalo....
28. máj 2013

elvin

Suhlasim, dostat sa od Patronky smerom hore na Drotarsku cestu je ako za trest... Do Slavicieho udolia vedu vsetky jednosmerky iba nadol (Korabinskeho aj Ticha, ulica Slavicie udolie vyssie zablokovana znackou na fotke), niektore auta to riesia tym, ze hore Korabinskeho cuvaju... co je este horsie, ostatne pristupove cesty na kopec - Matusova, Drotarska, Hrobonova - vyzeraju ako tankodrom, kobuk dolu soferom 41-ky a 207-ky, ze zvladaju ten kazdodenny slalom pomedzi diery. Schvalne, skuste sa niekedy previest po tomto uzemi nikoho, ci nepridete o napravu... k naprave stavu by vsak dojst konecne mohlo.
31. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý preverilo oddelenie dopravy. Komunikácia bola uzavretá z dôvodu, že nespĺňa technické parametre pre komunikáciu a jej rozšírenie nie je možné z dôvodu priľahlej zástavby. Komunikácia je nebezpečná, strmá a nie je pri nej chodník a v minulosti slúžila iba ako obslužná komunikácia pre majiteľov záhrad, ktoré tu boli. Pre autá slúžia komunikácie na Korabinského, Tichej a na ulici Slávičie údolie.

S pozdravom,

Tomáš HALÁN
hovorca


Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6245
Fax.: +421 2 5292 0003
Mobil: +421 902 051 743
e-mail: [email protected]

www.staremesto.sk
www.facebook.com/staremesto.sk

23. máj 2018

Livia Richterova

Uzatváranie ciest v okolí Bôrika, vplyv na Korabinskeho ulicu

Upozorňujem na neúnosnú situáciu, extrémne veľa áut prechádzajúcich cez Korabinskeho ul. Za posledné roky: uzatvorenie Šulekova, Holubyho, Slávičie úd., Hrebendová; zákaz prejazdu Novosvetská; jednosmerky Korabinského, Tichá, Západný rad. Tieto všetky dopravné obmedzenia a zmeny, zároveň mohutná výstavba na Drotarskej ulici, veľký počet škôlok a škôl v lokalite, plus skracovanie si cesty prepravcov firiem a osobných áut nielen z tejto oblasti (obchádzanie upchatých hlavných ciest) značne zhoršili situáciu na Korabinského. V prílohe zasielam Vašu odpoveď na podnet “Betónové skruže na ceste” z mája 22,2013. Korabinského ul. je úplne rovnaká ako ste opísali, dokonca na nej býva viac ľudí, ktorí denne riskujú, keď ňou prechádzajú (bez chodníka,strmá,samé autá..) Sprejazdnite opäť ulice!!!
01. júl 2018

Pozorovatel

Od uzavretia ulice dna 1.2.2008 už ubehlo 10 !!! rokov a s opravou sa vôbec nepohlo
https://bratislava.sme.sk/c/3695393/ulica-slavicie-udolie-bude-ciastocne-uzavreta.html

vyjadrenie T.Halána z 31. júla 2013:
Komunikácia bola uzavretá z dôvodu, že nespĺňa technické parametre pre komunikáciu a jej rozšírenie nie je možné z dôvodu priľahlej zástavby. Komunikácia je nebezpečná, strmá a nie je pri nej chodník a v minulosti slúžila iba ako obslužná komunikácia pre majiteľov záhrad, ktoré tu boli. Pre autá slúžia komunikácie na Korabinského, Tichej a na ulici Slávičie údolie.

dovolím si nesúhlasiť:
- ulica v úseku Korabinského - Tichá https://sk.mapy.cz/s/2NzYP má podľa katastra šírku 5 metrov, čiže na jednosmernú komunikáciu by mala šírka stačiť, nie je strmšia ako Korabinského alebo Tichá a dokonca je širšia. V BA sa nachádzajú aj užšie ulice v bývalých záhradkárskych kolóniách, ktoré sa postupne zmenili na rezidenčné bývanie
- Komunikácia je nebezpečná, strmá a nie je pri nej chodník - čiže podľa tejto definície by sa mala uzavrieť aj Korabinského a Tichá, kedže ich stav je identický?
- v minulosti slúžila iba ako obslužná komunikácia pre majiteľov záhrad - všetky ulice v okolí slúžili v minulosti na tento účel, takže by mali byť tiež uzavreté ?

1. Kedy plánuje samospráva túto ulicu opraviť a opätovne otvoriť?
2. Ako pokročila samospráva v realizácie zámeru z roku 2009 "Rekonštrukcia a dobudovanie miestnych komunikácií Slávičie údolie - Tichá ulica vrátane zavedenia trolejbusovej dopravy"
https://www.enviroportal.sk/sk/eia/detail/komunikacia-slavicie-udolie-ticha-ulica
01. júl 2018

Odkaz pre starostu

Samospráva bola opätovne vyzvaná na reakciu k tomuto podnetu.

Juraj Hurný
[email protected]
24. september 2018

Pozorovatel

@admin,
Ubehli skoro 3 mesiace a samosprava si zial nenasla cas na odpoved ...
27. september 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

ďakujeme za upozornenie, bohužiaľ nám neostáva nič iné, ako opätovne preposlať samospráve notifikáciu o tomto podnete.

Juraj Hurný
[email protected]
28. január 2019

LR

@admin
28. január 2019

LR

Dobrý deň, opätovne (7 mesiacov po vyzvaní) prosím samosprávu o pomoc pri riešení situácie prejazdu ulíc Korabinskeho, Ticha. Na Korabinskeho ulici už nie je ani osvetlenie. Chodci sú stále ohrození a premávka narastá.
Ďakujem
29. január 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
vďaka za aktualizáciu. Podnet opätovne preposielam samospráve.

Juraj Hurný
[email protected]
23. apríl 2019

Pozorovatel

@admin

Dobry den
ubehli skoro 3 mesiace a samosprava neodpovedala.
Z uvedeneho dovodu by som chcel pozadat admina o vyziadanie stanoviska od samospravy Stareho Mesta, kedy bude po vyse 10 rokoch od uzavretia opravena ulica Slavicie udolie v useku Ticha-Korabinskeho a opatovne spristupnenia na plnohodnotne pouzvanie.

Dakujem
18. máj 2019

Pozorovatel

@admin

Stale bez odpovede od samospravy...
19. máj 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame zodpovednej inštitúcii.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
31. júl 2019

Pozorovatel

@admin

Poprosim admina o urgenciu u samospravy.
Dakujem
31. júl 2019

Mishak

Dobry den,
sumarizujem si to:
su tam 3 cesty, v aktualnom stave:
- Ticha: jednosmerka v smere dolu na Mlynsku dolinu // opravena v lete 2018
- Slavicie udolie (od krizovatky s Tichou a Korabinskeho hore kopcom): Uzavreta // v dezolatnom stave
- Korabinskeho: jednosmerka v smere dolu na Mlynsku dolinu
------------------------------------------
Citam vo vlakne, ze je poziadavka, aby sa investovalo do sprejazdnenia Slavicieho udolia. Ma No a ked uz teda chceme mat "skratku" hore na kopec, nebolo by lacnejsie a logickejsie, zmenit smer Korabinskeho na jednosmerku hore?
Nechceme pracovat aj s touto alternativou?
Pekny den, M.
31. júl 2019

Pozorovatel

Vzhladom na sklon Korabinskeho:

1/ myslim si, ze by bolo bezpecnejsie , aby ostala prejazdna smerom dolu
2/ vozidla s prednym nahonom v tak strmom kopci (posledny usek hore kopcom tesne pred Drotarskou) by mohli mat problem aj na suchej ale trocha "zaprasenej" vozovke s adheziou, o zimnom obdobi ani nehovorim ...

Slavicie udolie by sa mohlo otvorit ako jednosmerka smerom dole kopcom a Ticha by sa otocila a bola by jednosmerna hore kopcom.
31. júl 2019

LR

Korabinskeho ul. je prilis strma, aby bola prejazdna smerom hore. Okrem problemov pre auta so slabsim motorom, by bola aj extremne hlucna, kedze si vyzaduje naozaj pridat. Za posledny rok je v dezolatnom stave a teda pre chodcov cim dalej viac nebezpecna - auta obchadzaju jamy.
Okrem Slavicieho udolia treba sprejazdnit Hrebendovu ulicu, ktora je zo vsetkych okolitych ulic najsirsia v dobrom stave a ma chodnik pre chodcov (mozno aj po oboch stranach).
31. júl 2019

Pozorovatel

Vytlky na Korabinskeho su nahlasene od 20.5.2018
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/52215/korabinskeho-ul-vytlky-v-celej-dlzke-ulice

Hrebendovu uzavreli z dovodu toho kratkeho useku strmeho useku od Slavicieho udolia.
Podla Katastra su pozemky okolo Hrebendovej vo vlastnictve Bratislavy, takze, ak by bola vola, bolo by mozne cestu aj rozsirit ...
https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/sk/kataster/?bm=orto&z=18&c=17.077314,48.152753&it=point&dt=owners#/detail/kataster/parcela-c/804096/21514_13?zoom=false
31. júl 2019

Mishak

Dobry den,
reakcia na predosle komentare:
@ vozidla s prednym nahonom v tak strmom kopci (posledny usek hore kopcom tesne pred Drotarskou) by mohli mat problem aj na suchej ale trocha "zaprasenej" vozovke s adheziou, o zimnom obdobi ani nehovorim ...
@ Okrem problemov pre auta so slabsim motorom, by bola aj extremne hlucna, kedze si vyzaduje naozaj pridat.

--> a tu ste si nepriamo zodpovedali otazku, preco nie je mozne/vhodne sprejazdnit cestu "Slavicie udolie" pre auta smerom hore na kopec... je to totiz rovnako strma cesta ako Korabinskeho - v useku asi 20 metrov nad skruzami nevyjdete dobre ani za sucha bicyklom bez toho, aby sa nestaval na zadne koleso, v zime je to riziko aj pre pesich (vdaka bohu za ten poskodeny asfalt, nedalo by sa o co zapriet, bol by to riadny "zjazd" po chrbte).
O hlucnosti ani nehovoriac: je docela nefer pisat o tom, ze ludom na Korabinskeho by vadilo, keby tam motory hucali, ked sa ide do kopca, ale ludom na Slavicom by to vadit akoze uz nemalo...!?

Vo vseobecnosti je problem, aby tam sli auta oboma smermi, nakolko nad Aegonom je uzky priestor iba na jedno auto... kedysi sa jazdilo Hrebendovou.... ta bola prejazdna, ale kedze jeden nas byvaly hokejista (prezyvku ma ako jeden nastroj na holenie) tam ma zopar domov pre seba a rodinu a nepacilo sa mu, ze mu tam jazdia auta (alebo "turuju motory do kopca"), tak kedze ma dobre kontakty, tak tu cestu zavreli! Skusme tym smerom ;)
31. júl 2019

Pozorovatel

@Mishak
...len na vysvetlenie, tu nikto nepisal, ze by chcel sprejazdnit Slavicie udolie hore kopcom ...
Kedze je ulica velmi strma navrhoval som sprejazdnit ju po opraveni dolu kopcom a Tichu otocit a jazdilo by sa po nej hore v smere na Cerveny kriz
asi sme si nerozumeli ...

Tak to je super, ked si postupne kazdy potentat presadi , aby sa "jeho ulicou" nejazdilo, asi zacneme vsetci lietat ...

Este za socializmu koncom 80-tych rokov sa hovorilo, ze ten dom v Slavicom, ktory sposobuje zuzenie bol postaveny "nacierno", kedze uz v tom case sa planovalo rozsirenie tohto useku Slavicieho udolia a Tichej ul na plnohodnotnu ulicu s trolejbusovou premavkou.

Pred 10imi rokmi sa to oprasilo a vypracovala sa studia "do suflika"
https://www.enviroportal.sk/sk/eia/detail/komunikacia-slavicie-udolie-ticha-ulica
31. júl 2019

LR

Pripajam sa ku komentu @Pozorovatel a suhlasim. Reagovala som iba na podnet urobit z Korabinskeho jednosmernu ul. hore kopcom, co by nebolo vhodne riesenie. Presne to iste plati pre Slavicie.
Asi nema zmysel riesit smer z/na kopec, ked polovica ulic v okoli je uzavretych. Ide iba o to, aby sa obnovila priechodnost a teda napor sa rozptyli. Zial prispevkom sa nikto kompetentny nezaobera.
01. august 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý den,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
03. september 2019

Pozorovatel

@admin

Stale ziadne vyjadrenie od samospravy, prosim vyziadat stanovisko.
Dakujem
17. október 2019

Pozorovatel

@admin

Prosim vyziadat stanovisko od samospravy, kedy bude komunikacia opravena a cesta opat sprejazdnena.
Dakujem
17. október 2019

Mishak

Dobry den,
k sprejazdneniu Vam samosprava predsa uz odpovedala, konkretne priamo v tomto vlakne 31. júl 2013:
---------------------------------------------------
Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, ktorý preverilo oddelenie dopravy. Komunikácia bola uzavretá z dôvodu, že nespĺňa technické parametre pre komunikáciu a jej rozšírenie nie je možné z dôvodu priľahlej zástavby. Komunikácia je nebezpečná, strmá a nie je pri nej chodník a v minulosti slúžila iba ako obslužná komunikácia pre majiteľov záhrad, ktoré tu boli. Pre autá slúžia komunikácie na Korabinského, Tichej a na ulici Slávičie údolie.
S pozdravom,
Tomáš HALÁN
hovorca
-----------------------------------------------------------------------
17. október 2019

Pozorovatel

@Mishak

vy s tymto vyjadrenim samospravysuhlasite?

Slavicie udolie malo byt uz davno opravene a opat sprejazdnene smerom dolu, Tichu otocit smerom hore kopcom (je najmenej strma z okolitych ulic) a Korabinskeho ponechat dolu kopcom tak ako je teraz.

Pozrite sa na stav Korabinskeho, rok su nahlasene vytlky, ktore sa len zhorsuju a nikto ich neriesi. Ak sa uplatni rovnaka "logika" ako v odpovedi samospravy z 31. júl 2013, tak Korabinskeho mozu uzavriet tiez, pretoze splna vsetky "argumenty" pouzite samospravou pri Slavicom udoli.
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/52215/korabinskeho-ul-vytlky-v-celej-dlzke-ulice

Dnes som nahlasil podnet ohladne nedostatocneho osvetlenia na Korabinskeho (zatial je v stave cakajuci)
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/80404/korabinskeho-osvetlenie-chybajucenedostatocne
17. október 2019

Mishak

Dobry den,
ANO, ja suhlasim s tym, ze ta cesta JE a OSTANE len a len pre pesich (ktori inak nemaju kadial chodit hore na kopec napr. k evanjelickej univerzite). Z tohto pohladu sa mi naozaj zda lepsie sprejazdnit Hrebendovu! Mozno uz ujo Ziletka nema taky politicky vytlak ako kedysi, ked kvoli nemu tu cestu zavreli.
a ze je Korabinskeho v zlom stave je jasne a suhlasim, ze by mala byt vozovka opravena co najskor.
S pozdravom, M.
17. máj 2021

Pozorovatel

Dobry den,

chcel by som poziadat admina, aby vyziadal odpoved na otazky, ktore som polozil v mojom prispevku dna, 01. júla 2018.

Dakujem
13. apríl 2022

Pozorovatel

​@admin OPS
Dobry den,

kedze samosprava stale neodpovedala, poprosim administratora portalu OPS o pourgovanie odpovede od samospravy k stavu riesenia podnetu a odpoved na otazky, ktore som polozil v mojom prispevku dna 01. júla 2018.

Dakujem
13. apríl 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
28. jún 2022

Pozorovatel

Poprosim admina OPS o pourgovanie odpovede od samospravy. Dakujem
30. jún 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
11. september 2022

Pozorovatel

Stale bez odpovede ....
11. september 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve so žiadosťou o reakciu.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
11. november 2022

Pozorovatel

@admin OPS
Dobry den,

kedze samosprava stale neodpovedala, poprosim administratora portalu OPS o pourgovanie odpovede od samospravy k stavu riesenia podnetu.

Dakujem
11. november 2022

Mishak

Pane, oni Vam uz ale odpovedali, uz v case 31. júl 2013, nasledovne:
---------------------------------------------------
Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, ktorý preverilo oddelenie dopravy. Komunikácia bola uzavretá z dôvodu, že nespĺňa technické parametre pre komunikáciu a jej rozšírenie nie je možné z dôvodu priľahlej zástavby. Komunikácia je nebezpečná, strmá a nie je pri nej chodník a v minulosti slúžila iba ako obslužná komunikácia pre majiteľov záhrad, ktoré tu boli. Pre autá slúžia komunikácie na Korabinského, Tichej a na ulici Slávičie údolie.
S pozdravom,
Tomáš HALÁN
hovorca
-------------------------------
Zjavne VY nie ste s odpovedou spokojny, a tak sa silou-mocou dozadujete odpovede inej, a to aj napriek tomu, ze je jasne, ze tento chodnicek uz nikdy na prejazd autami sluzit nebude.
Opakujem moj navrh na riesenie: Hrebendova je siroka cesta, bola zavreta len kvoli Ziletkovi, lebo tam ma dom(y) a vadil mu hluk. Myslim, ze tam keby sa zrusila znacka na zakaz vjazdu, tak by mohla okamzite zluzit obyvatelom Hradneho kopca, aj bez nejakych oprav a stavebnych uprav.
11. november 2022

Pozorovatel

@Mishak

Vas navrh na otvorenie Hrebendovej od Slaviciaho udolia plne podporujem.

Ohladne zaslepenia Slavicieho udolia v krizovatke s Hrebendovou doplnam:
1/ odpoved hovorcu SM z roku 2013 nebola odpovedou ale PSEUDOARGUMENTY samospravy, preco sa podnet "NEDA" (rozumej nechce) vyriesit.
2/ takychto uliciek este uzsich, strmsich a s horsim povrchom su v BA v kopcovitych obliastiach desiatky. Ano v minulosti tam boli zahrady ktore sa stali stavebnymi pozemkami a normalne sa pouzivaju a su zjazdne, pricom ich sirkove, sklonove a kvalitativne parametre povrchov su na mile vzdialene od normy.
3/ Ak by sa mali na zaklade takych argumentov zaslepovat a uzatvarat ulice ako uviedla samosprava, tak by sme sa uz nedostali nikam.
4/ Osobne si myslim, ze na tejto ulici zije tiez nejaky "Ziletka", ktory si presadil v minulosti jej uzatvorenie a dovodom mali byt "argumenty" uvedene samospravou pre umlcanie doternej verejnosti, ktora nesuhlasi s postupom, kedy jednotlivci so sirokymi laktami SVOJVOLNE rozhoduju o vacsine obcanov.
5/ Kedze ubehlo uz dost dlhe obdobie a vymenili sa uz 2-3 zastupitelstva a ludia na urade, "miestny "Ziletka" uz nemusi mat taky "vytlak" na ovplyvnovanie, preto je namieste pytat sa na riesenie podnetu.
11. november 2022

Mishak

Dobry den p.Pozorovatel,
mate vela svojich argumentov a nepocuvate argumenty inych, ktore povazujete za "pseudo". Za posledny cas za zavrelo vela ulic na Hradnom kopci, alebo smerom na Hradny kopec, ktore boli v dobrom stave a mali aj nalezite parametre. Lebo ludia na tej ulici "tak chceli". Vid Sulekova...
Tato ulicka Slavicieho udolia je naozaj uzka, strma, v zlom stave, prosto nevhodna na automobilovu dopravu. Jej sprevadzkovanie by teda vyzadovalo znacne financne prostriedky. Preto pisem, ze by ste sa mal upriamit skor na Hrebendovu, alebo teda, co by bolo uplne ze super, by sa mohla konecne vyriesit otazka rozsirenia cesty Ticha, aby sa tam dalo jazdit oboma smermi. Aj toto rozsirenie vyzaduje finacne prostriedky, samozrejme, no pridana hodnota by bola neumerne vyssia oproti znasilnovaniu tej uzkej strmej cesticky (po ktorej dnes chodia chodci a po jej zabrani pre auta naozaj nema chodec uz ziadnu moznost zist dolu/hore kopcom bezpecne)
11. november 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
14. november 2022

Pozorovatel

Dobry den Mishak,

1/ okrem Sulekovej ktore ulice boli este uzavrete? (Hrebendovu a Slavicie nepocitam, kedze to je viac ako 10 rokov)
2/ ak bude mesto dalej postupovat tak, ze bude uzatvarat ulice "lebo ludia tak chceli", tak to tu mozeme zabalit a odnikial nikam sa nedostaneme.
3/ k uzavere Slavicieho udolia, ste doteraz pouzili iba Vy relevantny argument (nie samosprava) a tym je ochrana chodcov, kedze zadne ulicky smerom na Cerveny kriz nemaju vybudovany chodnik.
4/ Uz pri letmom pohlade do katastralnej mapy vidno, ze tento usek Slavicieho udolia je sirsi ako Korabinskeho a Ticha, takze je uplne na mieste oznacit argumentaciu samospravy o jej sirke za pseudoargument.
https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/sk/kataster?pos=48.152539,17.082016,20
5/ Korabinskeho je rovnako strma, ak nie strmsia
6/ To, ze samosprava zanedbavala desatrocia jej udrzbu by si vyziadalo svoju dan vo vyssich nakladoch na opravu. Pamatate sa ako vyzerala pred opravou Ticha ul.? Cize ulica sa opravit da.
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/51331/vytlky-po-zime-ticha-ul-cast-ul-slavicie-udolie

7/ Rozsirenie Tichej sa zacalo riesit este pred rokom 1989, po 89tom to zakapalo. V 2009 sa objavila informacia na Enviro portali. Doteraz sa nic nevyriesilo, cize islo o dalsie vyhodene peniaze na studiu do zasuvky...
https://www.enviroportal.sk/sk/eia/detail/komunikacia-slavicie-udolie-ticha-ulica
14. november 2022

Mishak

Dobry den
ad 4) Ked sa cisto venujeme pohladu na katastralnu mapu, tak je treba si pozriet aj "uzke hrdla", napr. pri dome Ticha 34 a Sl. udolie 43. Ak by som siel cisto podla tej mapy, tak by sa tam auto hadam ani zmestit nemalo a ajhla, cesta tam je a ono tam tie auta chodia... po sukromnom pozemku Evanjelickej univerzity!!! Takze aj z tohto pohladu mozete na tu ulicu akosi zabudnut!
tak ci onak, odporucil by som, aby ste sa tam aj realne isiel pozriet, alebo aspon to prejst co i len na google maps a vyhodnotit si, ci je ta cesta vhodna na automobilovu dopravu.
Uprimne, ak Vam toto pripada ako spravna cesta na auta, tak mate "velmi dobry" usudok, mozete (nezmyselne) tlacit na urady aj dalej, ale palce Vam teda drzat nebudem ;)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania