Cesta plna vytlkov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 24. mája 2013

Kazdy rok po zime je Raztocna ulica za kruhovou krizovatkou - smer Most pri Bratislave - opätovne znicena a plna vytlkov!

04. jún 2013

Vlaďa

je plná výtlkov preto, že tí, ktorí papierovo bývajú v BA, denne dochádzajú do svojich reálnych bydlísk mimo BA .... nech bývajú v BA alebo sa prehlásia tam, kde reálne bývajú ... potom bude relevantný dôvod opraviť tú cestu
05. jún 2013

peter

Vlaďa, problém je v tom, že tento úsek zreparujú povrchne a nič potom nevydrží.
10. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet týkajúci sa poškodenej komunikácie Ráztočná. Odstúpili sme ho na príslušné oddelenie správy komunikácií s prosbou o zaradenie do harmonogramu opráv výtlkov.
Výtlky sa opravujú priebežne, už odkedy to umožňujú poveternostné podmienky, podľa časových možností a dôležitosti závady. Priebežný zoznam
opravovaných komunikácií denne zverejňujeme na stránke mesta www.bratislava.sk - Samospráva opravuje výtlky (link: http://www.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700000&id=11036156).

Na operatívne riešenie havarijnej situácie mesto investovalo takmer 130 tisíc Eur a za prvé 4 mesiace tohto roka sa opravilo 8500 výtlkov.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
29. jún 2013

Bratislavčan

Výtlky su už opravené. Ďakujeme.
08. august 2013

stando

Opravené, žial len zaplátané a odporujú predpisom, ktoré nariaďujú ako treba opraviť takto zničenú cestu. Cesty v celej Vrakuni sú ako tankodrom už niekoľko rokov a nič sa s tým nerobí. Je to úplná hanba a vizitka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania