Rezidenčné parkovanie Moskovská

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Alena 06. augusta 2017

Dobrý deň, chcem sa opýtať, ako sa dorieši parkovanie na Moskovskej ulici ktorú ste prerobili, ale chýba vodorovné značenie pre rezidentov (podľa zákona musí byť označenie zvislé aj vodorovné) a hlavne CHÝBAJÚ parkovacie miesta!

Po rekonštrukcii cesty mali pribudnúť parkovacie miesta - tie pribudli - ALE nie pre rezidentov, celá jedna strana Moskovskej ulice je určená pre "návštevníkov" čo nemajú parkovacie kartičky/nálepky..(z pôvodných 11 majú teraz cez 25 park.miest)
Pýtam sa, kde mám ako "rezident" parkovať, keď aj teraz počas školských prázdnin je parkovisko plné aj po 20 h večer a je problém zaparkovať? (vid prvá foto)-(a problém parkovať tu bol aj pred rekonštrukciou cesty)
Ďakujem

07. august 2017

D.Daniela

Pomer navstevnici a rezidenti by mal byt max. 30 ku 70, Stare Mesto slubovalo, ze nie je problem zmenit na 20 ku 80!!! Obratte sa priamo na sefku Dopr.odd.
Neuveritelne!!! Hoci vsetci poslanci slubovali, ze v prvom rade REZIDENTI!!!!!!!!!!! atd.
07. august 2017

[email protected]

Zato hned ulica vedla ma vykrizikovane parkovacie miesta a ocakavam, ze tam daju coskoro aj zvisle znacenie o vyhradeni pre rezidentov, ktori tam maju len 10 miest.
21. august 2017

Richard

Tiež som na to pozeral, parkovanie zdarma v mestskej časti 1? Očakával by som prípravu na parkovaciu politiku. Prečo sa nemaľujú alebo aspoň netestujú modré zóny?
22. august 2017

Alena

Zle označené rezidenčné parkovanie

Chcela by som sa opýtať, prečo sa na celej "Moskovskej" ulici nevyznačili krížikmi rezidenčné parkovacie miesta, keď na priľahlých uliciach Sasinkova aj Šoltésová sa miesta pre rezidentov (po rekonštrukcii Moskovskej ulici) premaľovali krížikmi?

Teraz sa na Moskovskej nedá už vôbec parkovať, jednak ste zmenšili počet miest na parkovanie pre rezidentov (cca 24 parkovacích miest, pričom návštevníci ich majú cca 26) a aj to čo ste nechali nie je korektne označené....

Rezidenčné parkovanie musí byť podľa zákona č.8/2009 o cestnej premávke označené ako zvislo tak aj vodorovne
24. august 2017

[email protected]

Ako to vyzera na Sasinkovej? Kolko je tam miest pre rezidentov teraz? Prosim foto.
06. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dopravné značenie, tak ako je zrealizované na Moskovskej ulici, bolo schválené komisiou na prerokovávanie návrhu úpravy cestnej premávky na území Hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy. Po pripomienkach obyvateľov na počet miest pre rezidentov sme vypracovali nový projekt, ktorý včera (5.12.) schválila komisia magistrátu. Na vyhradené parkovanie pre držiteľov parkovacej karty MÚ BA Staré Mesto sa zmení aj podstatná časť pruhu po ľavej strane komunikácie. Po zverejnení rozhodnutia komisie a po osadení dopravného značenia tak pribudne na ľavej strane nových 22 miest pre rezidentov a 7 miest zostane pre voľné parkovanie.

Radoslav Števčík, starosta Bratislava - Staré Mesto
16. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dopravná značka, ktorá vyhradzuje pre rezidentov aj parkovacie miesta na ľavej strane ulice bola 9.2. osadená.

Radoslav Števčík, starosta Bratislava - Staré Mesto
20. február 2018

Alena

Dobrý deň, osadenie novej značky vyznačujúcej parkovanie pre rezidentov sme zaregistrovali, policajti začali aj s kontrolou parkovania na Moskovskej ulici, parkovanie sa aspoň večer a cez víkend zlepšilo

PS - hore ste písali že po zverejení rozhodnutia komisie a po osadení dopravného značenia pribudne na ľavej strane nových 22 miest pre rezidentov a 7 miest zostane voľné parkovanie... t.j. máme očakávať, že ešte pribudne dopravné značenie aj k tomuto voľnému parkovaniu niekde na Moskovskej ulici? Lebo žiadna značka označujúca voľné parkovanie tu umiestnená nie je
Ďakujem
15. marec 2018

Katarina Lovecka

Dobrý podvečer. Chcem sa opýtať na vyššie spomínané miesta pre voľné parkovanie na Moskovskej. Jedná sa o prvých 7 miest na ľavej strane od križovatky so Záhradníckou?
15. marec 2018

Katarina Lovecka

Za skorú odpoveď vopred ďakujem
16. marec 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme samospráve s upozornením na komentár a prosbou o vyjadrenie opätovne zaslali.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
06. september 2019

jajbolina

Prečo sa nepoužívajú modré vodorovné čiary na vyznačenie rezidečnej zóny v MČ Staré Mesto? Aby to bolo prehľadné?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania