Odfláknuté kosenie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

To po Vas naozaj treba kontrolovat ako po malom dietati, ci robite dobre? Na fotke vidno ze okolie peknej cesty nie je kompletne pokosene. Zamestnanci namiesto toho aby padnuty konar odpratali a pokosili pod nim a okolo neho, tak ho iba galantne obisli. Popri kolajisku je vysoka trava. Na chodniku na elektrickovej zastavke smer centrum je po kolena burina, ktora vyrasta zo skar v chodniku. To aj doma na dvore si takto kosite? To vas naozaj bavi citat pravidelne tieto staznosti na odflaknutu pracu? Poprosim dokoncit odflaknutu pracu. Dakujem

05. august 2017

Krasnanka

fuj ... to je ale znôška lží a poloprávd.
V Krásňanoch asi po "sto" rokoch konečne začal kosiť Magistrát ale iba a len tie pozemky ktoré sú výhradne magistrátne. Doteraz sa hrali na "mŕtveho brouka". Ostatné kosí MU Rača a to pozemky patriace Rači, Magistrátne pozemky zverené Rači, Magistrátne pozemky kde je iba zeleň zverená Rači. Ostatné pozemky patria pozemkovému fondu, Slovenskej republike,okresnému úradu alebo súkromným osobám ktoré Rača upomína a obosiela a bombarduje ale oni to všetci absolútne ignorujú a hrajú "mŕtveho brouka" tak ako do nedávna Magistrát. Magistrát tento rok už kosil druhý krát a Rača už tretí a niekde aj štvrtý. Toto druhé kosenie magistrátu prebehlo o dva/tri dni skôr ako tretie/štvrté kosenie Rače a pre to to nie je v tú istú chvíľu pokosené celé ale to sa stačilo niekoho na úrade najprv opýtať a nie vyhlasovať a tvrdiť niečo čo ste si len mysleli ale neoverili (zjavne Vás špinenie na niekoho zaujíma viac ako pravda)

Ten odvodňovací kanál pri el. trati kosí DPMB a Rača pokosila aspoň to čo sa dalo kosiť veľkou kosačkou a je pravdepodobné že DPMB to tiež v krátkom čase pokosí ale to by sa bolo treba tiež najprv opýtať niekoho kto má o tom informácie a nie vynášať rozsudky a zosmiešňovať a zhadzovať poznámkami typu "To po Vas naozaj treba kontrolovat ako po malom dietati, ci robite dobre?"

Ak chcete informácie tak sa opýtajte na životnom na úrade v Rači tak ako ja a dozviete sa dosť na to aby ste si odpustili takéto články.
07. august 2017

Jana

Skúste čítať s porozumením p. Krasnanka, vo svojom príspevku som neuviedla žiadne meno, mestskú časť alebo akciovku. Tak ma prosím Vás neobviňujte. Naozaj ma vytáča, ak sa idem prejsť a vidím, ako niekto pokosí iba to čo sa mu hodí, a zvyšok obíde, ako je to napr. pri tomto konári. Nič nebránilo, ten konár hoci len presunúť a pokosiť pod ním. Mne je úplne jedno kto vlastní uvedené pozemky, nemám v pláne to ani zisťovať, mne ide iba o to, aby sa o to kompetentní dostatočne starali.
08. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

spomínané pozemky, na kosenie ktorých sa občan sťažuje, sú v správe 3 subjektov. Zelené plochy pod lavičkou patria Magistrátu hl. mesta, priestor pri električkovej trati – jarok z väčšej časti DPM Bratislavy, len časť tesne pri chodníku po dohodne kosí MČ Rača.

Ďakujeme za upozornenie, plochy, ktoré sú v našej starostlivosti, zabezpečíme.

Podnet však ďalej posielame na magistrát ako správcu ďalších pozemkov.

S pozdravom


Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
13. august 2017

Krasnanka

Vážená pani Jana

veď to je práve to čo nie je v poriadku ... Vy neviete komu tie pozemky patria a kto sa o ne má starať a ani Vás to nezaujíma a napriek tomu svoju sťažnosť adresujete starostovi Rače (odkaz pre starostu) a to tak že zhadzujete a ponižujete ľudí z MU Rača (To po Vas naozaj treba kontrolovat ako po malom dietati, ci robíte dobre?) právo na takéto narážky a útoky by ste mali iba a len vtedy ak by ste to adresovali tomu kto je vinný (čo by ste si najprv musela overiť, čo podľa Vašich slov nemáte v pláne)
21. august 2017

dusan Grunwald

Nech sa paci aby ste vedeli kto sa ma starat!!!!! Tu je odpoved z Magistratu aby bolo jasne kazdemu.....Dobrý deň,
pozemky v okolí BD na Cyprichovej boli zverené do správy mestskej časti Rača zverovacím protokolom zo dňa 7.1.1992. Mestská časť má za povinnosť ošetrovať dreviny na zverenom pozemku.
S pozdravom
Ing. Marián Rehuš
21. august 2017

dusan Grunwald

s toto plati skoro pre cele krasnany okrem sukr pozemkov...Tu je odpoved z Magistratu aby bolo jasne kazdemu.....Dobrý deň,
pozemky v okolí BD na Cyprichovej
boli zverené do správy mestskej časti Rača zverovacím protokolom zo dňa 7.1.1992. Mestská časť má za povinnosť ošetrovať dreviny na zverenom pozemku.
S pozdravom
Ing. Marián Rehuš
26. august 2017

Krasnanka

vážený pán Dušan

na internete si môžete vyhľadať každý jeden pozemok (kataster nehnuteľností) a presne zistiť komu patrí a komu je zverený ... keď si pozriete všetky pozemky na Cyprichovej tak zistíte že ani jeden jediný nepatrí Rači (v Krásňanoch patria pozemky Magistrátu,Slovenskej republike,okresnému úradu, pozemkovému fondu,súkromným osobám a Rači) a iba veľmi malá časť z Magistrátnych je zverená Rači alebo je iba zeleň na nich zverená Rači.

V Krásňanoch je celkovo ani nie 1% pozemkov patriacich Rači a celkovo ani nie 10% pozemkov nepatriacich Magistrátu. Pozemky ktoré sú zverené alebo je aspoň zeleň na nich zverená Rači (takže všetko Magistrátne pozemky) tvoria tak 10-20 % zo zelene v Krásňanoch a na Cyprichovej sú to dva kúsky a všetko ostatné nie.

takže odpoveď Magistrátu je pravdivá len tam akosi zabudli napísať že sa to týka iba veľmi malej časti z pozemkov okolo Cyprichovej.
26. august 2017

Krasnanka

Vážený pán Dušan

Vaša hláška "s toto plati skoro pre cele krasnany okrem sukr pozemkov" je nepravdivá keďže ako sa dá ľahko (ale pracne) na internete zistiť, iba veľmi malá časť Magistrátnych pozemkov je zverená Rači a sú tu je nie len Magistrátne alebo súkromné pozemky ale aj pozemky Slovenskej republiky,okresnému úradu a pozemkového fondu.
26. august 2017

dusan Grunwald

o com to tocite pozemky sice patria nmagistratu ale su zverene zverovacim protokolom zo 7.1.1992 do spravy MU-Raca.Najprv si nastudujte kto sa ma o tieto pozemky starat a potom nieco piste!!! Este raz-starpst o zelem a drevony je dama zverovacim protokolom zo dna 7.1.1992!!! O SUKROMNYCH SA NEBAVIM...A ked sa to da zistit taksi to zistite a uvidite ako to je,a nezavadzajte alebo Vam mam sem dat mapu pozemkov o ktore sa ma starat Raca?
26. august 2017

dusan Grunwald

a prestente obhajovat Racu...taky bordel ako je v Krasnanoch za posledne dva roky taky tu este nebol....alebo nemam pravdu?
26. august 2017

dusan Grunwald

a este nieco cyprichova 24-26-28 a vnutroblok je v sprave MU-RACA.....A MAPKA o pozemkoch o ktore sa ma starat Raca bude k dispozicii v najblizsej dobe a som zvedavy co poviete potom!!!
26. august 2017

dusan Grunwald

a Pani Krasnanka ked diskutujeme patrilo by sa zverejnit aj identitu!!!!! Ono sa lahko diskutuje za prezyvkou,tak sa ukazte kto ste!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania