Obnova, údržba výsadby kríkov vnútroblok Súťažná_Velehradská

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Magda 09. augusta 2017

Táto časť zelene je v zúboženom stave. Ide o kríky krušpánu napadnuté nejakou pliagou, alebo zničené od psov a zarastené náletovými drevinami /javory/. Myslím si, že celá časť tejto časti vnútrobloku by si zaslúžila zvýšenú starostlivosť.

17. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe obhliadky vnútrobloku /Súťažná – Velehradská/, bude zhodnotený stav drevín a kríkového porastu. Škodcovia, ktorý sa vyskytujú na krušpáne sú hubovitého alebo živočíšneho pôvodu. Postrek v častiach ktoré sú voľne prístupné a ide o verejný priestor sa nerealizuje.



kancelária starostu
17. august 2017

Magda

Čo znamená "bude zhodnotený stav drevín a kríkového porastu" ? Budú vysadené nové kríky?
23. júl 2018

Magda

Stav týchto krušpánov ani po roku nevyzerá, že by sa spamätali a robili by tak okrasu tohto vnútrobloku. Na čo čakáte? Nie je to síce Park Andreja Hlinku, ani Biopark na Ostredkoch, ale aj my na Nivách chceme mať čisté a pekné vnútrobloky.
14. september 2018

Magda

Po roku od podnetu /august 2017/ sa nič neriešilo.Kríky krušpánu hyzdia okraj vnútrobloku Súťažná - Velehradská. Chcela by som vedieť, kedy bude "zhodnotený stav drevín a kríkového porastu".
18. september 2019

Magda

Po 2-och rokoch od podania tohto podnetu MU Ružinov nie je schopný zabezpečiť úpravu tejto časti vnútrobloku. Neviem kde je problém. Ak MÚ nemá financie na obnovu tejto časti vnútrobloku, tak nech nechá tieto "okrasné" kríky odstrániť, určite to bude lepšie, ako ich tam v tomto stave nechať ďalšie roky.
25. október 2019

Magda

Dnes pracovníci VPS odstránili vyschnuté kríky. Vyriešené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania