Údržba ovocných stromov na Kuklovskej 1

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

V riešení

Dobry den. Rada by som upozornila mestsku cast na ovocne stromy ktore sa nachadzaju na Levarskej ulici. Bolo by vhodne ich na jar/jesen ostrihat sposobom, aby konare nazasahovali nad chodniky a aby plody v case zrenia nepadali na chodniky. Alebo v case zrenia zabezpecit pravidelne cistenie chodnikov pod stromami.

09. august 2017

Zoja

Ešte doplnujúce info, takéto stromy sa nachádzajú na briežku za domom Levárska 9, na ihrisku pri dome Levárska 9, vo dvore "štvorca" Levárska Silvánska Karloveská.
13. august 2017

Marta

... takto vyzerá detské ihrisko na Levárskej ulici. MiÚ Karlova Ves udáva toto ihrisko za nevyužívané a ponúka na ňom urobiť parkovisko! Vážení na MiÚ, toto ihrisko je dlhodobo neudržiavané, staré preliezky a šmyklavka boli tento rok odstránené, pieskovisko je plné napadaných mirabeliek a tým pádom plné ôs. Mali by ste odvahu sem priviesť hrať sa malé deti? Žiadame dať toto ihrisko do takého stavu, aby sa tu mohli bezpečne hrať deti. V tejto lokalite už bolo deťom dosť vzaté - jasličky, škôlka a teraz im chcete vziať aj ihrisko? Kde sa tie deti majú hrať?
07. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Zvážime orez predmetných drevín.

S pozdravom

Ing. Marián Kerek
Referát životného prostredia
[email protected]

Miestny úrad MČ Bratislava-Karlova Ves
Námestie sv. Františka 8
842 62 Bratislava
www.karlovaves.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania