Režim parkovania pri športovej hale na Nábělkovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
Marek 10. augusta 2017

Dobry den.
Zaujimalo by ma, v akom rezime funguje a komu patri parkovisko pred sportovou halou "Karlovka" na Nabelkovej ulici 1. Minuly tyzden sa na okraji parkoviska objavili betonove zatarasy a oddelili tak parkovisko od komunikacie. Vjazd blokuje auto s KE/KS ECV a obcas tam vidno parkovat dalsie auta s KE/KS znackami.
Na ulici tak ubudlo asi 17-18 parkovacich miest a na vecernej zaplnenosti je to poznat aj napriek dovolenkovemu obdobiu. Obavam sa, ze ked zacne naplno fungovat prevadzka telocvicne, do ktorej mnohi jazdia autom, bude situacia na Nabelkovej a prilahlych uliciach kriticka (su tam dve haly, na kurzy chodi tak 15-20 ludi a do velkej haly 10-12 ludi, z toho min. 1/3 az 1/2 autom; pocas celej hodiny ked sa kurzy/cvicenia striedaju, je to uz teraz kriticke).

11. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stavba budovy a aj parkoviska je v súkromnom vlastníctve a len pozemok pod stavbou patrí Hlavnému mestu SR Bratislave. Vlastník stavby (budovy a parkoviska) si ohradil majetok.

S pozdravom

Ing. Michaela Konečná
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava - Karlova Ves
Námestie sv. Františka 8
842 62 Bratislava
21. august 2017

Karlovestan

Na liste vlastnictva c. 4972, parcela 1364/ 6 je vlastnik: Hlavné mesto Slovenskej republiky Bratislava, Primaciálne námestie 1, Bratislava, PSČ 814 99, SR, podiel 1/1. Tvrdenie Mestkej casti podla katasterportal.sk je nepravdive. V sukromnom vlastnictve je len samotna budova, nie pozemky.
14. december 2017

Juraj Kochan

Karlovestan ma pravdu, pozemok patri Magistratu a je zvereny do spravy MČ Karlova Ves!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania