Rušná ulica

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Viera Mrazkova 08. augusta 2017

Dobry den,
Byvam na Udernickej 10 v novostavbe
a je tu velky ruch, auta jazdia v kuse a neda sa poriadne prejst na druhu stranu cesty. Mozno by pomohol retarder akebo priechod, kym sa nieco nestane. Taktiez semafor na krizovatke.
Tesco Viena Gate Petrzalka. Priechod ako je Udernicka 10 a cinska restauracia. Momentalne v objekte Matadorka sa robia buracie prace, je tu prasno, nepoyzivaju plachty nakladne auta a znecistuju prosredie.

11. august 2017

Peter

Udernicka ulica je celkovo jedna tragedia.Hlavne co sa parkovania tyka.
07. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás že Vám na podnet nikto v minulosti neodpísal. Veríme, že Vaša skúsenosť s našou komunikáciou bude v budúcnosti lepšia a pocítite jej vyššiu kvalitu.
Svetelná značenie na križovatke Údernícka-Kopčianska je vo fáze výstavby ako uvádzame aj v podnete s ID: 50420. Dokončené bude do konca roka 2020.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
05. október 2021

Henrieta

Dobrý deň, chcela by som upozorniť na chýbajúci prechod pre chodcov na ulici Údernícka. Ulica je dlhá a prechod je len na začiatku a konci ulice.
V strede ulice sa nachádza bytový dom, stredná škola a dnes už aj novootvorená škôlka. Pri bytovke sa nenachádza chodník, takže jediná možnosť je prejsť cez cestu na druhu stranu kde sa chodník pre chodcov nachádza a tu chýba prechod na bezpečné prejdenie na druhu stranu.
Na konci ulice sa nachádza veľké DEPO kde denne jazdi veľa nákladných aut a aj kamiónov cesta tu je úzka a nie moc bezpečná pre obyvateľov bytovky.
Taktiež bolo bolo v tejto lokalite vhodne zaviesť zónu a znížiť rýchlosť. Pretože prejsť na druhu stranu je ako prebehovať cez diaľnicu. Ďakujem pekne
23. marec 2022

Erik Schweighofer

poprosim o opatovne zaslanie na zodpovedny organ, situacia pre chodcov na Udernickej je jedna katastrofa a ziadna zmena sa necrta len pribudaju bytovky...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.