Parkovanie taxikárov pod Mostom SNP


V riešení
meno
Peter 08. augusta 2017

Chcem vediet dokedy budu pani taxikari,ktori mimochodom nosia uz dost dlho na svojich autach vlajocky o dodrziavani zakonov,takto beztrestne a protizakonne parkovat na zastavkach MHD pod Mostom SNP na obidvoch stranach,v smere do mesta aj do Karlovej vsi?Viackrat bola volana MsP,no napriek tomu si tam parkuju veselo dalej.Podotykam ze sa jedna o cca 3-4 tych istych taxikarov ktori toto robia pravidelne kazdy den.Ked toto nieje schopna riesit MsP,ziadam magistrat,mestsku cast,samospravu a co ja viem koho este treba,aby to riesili oni a najlepsie so statnou policiou.Dakujem.

08. august 2017

[email protected]

Dobry podnet.
09. august 2017

nepšo

Niektorí taxikári si o sebe myslia , že sú nadľudia , parkovanie na zakázaných miestach , dočasné státie na blikačkách a podobne...Potom pár ľudí obtiahnuť o peniaze , baviť sa o tom 2 hodiny aký je on najlepší a nedoktnuteľný , prestupujúc na mieste ďalšie 2 hodiny , nadávajúc na teplo a na to , že ako je málo roboty...Väčšina z nich sú z mestskými za "dobre" , to akože poznáme sa , tak im následne takéto parkovanie ticho tolerujú , mávnutím ruky sa zdravia , že si to potom vyriešia niekde na pive .
Je zaujímavé , že v Starom meste vedia auto odtiahnuť v priebehu niekoľkých 10tok sekúnd , podobné praktiky by mohli byť aplikované na týchto akože "pánov" a možno by sa aj niečo zmenilo . Alebo má niekto iný nápad alebo riešenie ?
16. august 2017

Peter

Za 8 dni ziadna odpoved z magistratu?
16. august 2017

jajbolina

"Najlepšie je" keď si nechajú zapnutý motor, aby im šla klíma, že cestujúci dýchajú nebezpečný smrad im nevadí. Načo máme mestskú políciu keď s nimi neviem urobiť poriadok? Nech si prenajmú boxy na súkromných parkoviskách, aj pod hradom (Vidrica), takých 200 metrov odtiaľto je súkromné parkovisko, nech tiahnu taxikári tam!
30. august 2017

Peter

Fotky zo vcera a predvcera.Parkuje sa veselo dalej v rozpore so zakonom.Stale nikto nic?
04. august 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
04. august 2020

Peter

Odpoved po troch rokoch.Slovenskoooooooooooooo
04. august 2020

Peter

Inak,tri roky presli.A toto parkovanie tam trva aj nadalej.Akurat ze taxi-károv vystriedali vo vacsine taxi-kári z Boltu,Uberu a inych aplikaciovych taxi-károv.Dokonca aj zeleni policajti stoja pod mostom,hliadkuju neviem za akym ucelom a ked pride taxi-kár a zaparkuje tak pomahaci a chranici nastartuju a odidu.
05. august 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA sú o tomto probléme vyrozumené a inštruované, aby popri plnení ďalších služobných úloh zamerali svoju činnosť aj na riešenie tohto problému v tejto lokalite. Na tomto mieste riešia priestupky v rámci svojich možností. Taktiež vykonávame kontroly TAXI služieb. K činnosti hliadok PZ sa vyjadrovať nemôžeme.
MsP nemá dostatočné kapacitné možnosti k okamžitému eliminovaniu všetkých protiprávnych konaní páchaných na verejných priestranstvách. Daný stav jej neumožňuje nepretržitý dohľad nad všetkými kritickými miestami.
Aj napriek tomu je potrebné v prípade, ak občania majú podozrenie z páchania akéhokoľvek priestupku, ihneď kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania