Nekvalitne vykonaná práca

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Martin Nýdr 09. augusta 2017

Prosím Magistrát o dôsledné vykonávanie čistenia chodníka prostredníctvom dodávateľskej firmy. Ide o chodníky popri Dolnozemskej ceste ktoré sú "akože" vyčistené, no z obrubníka vyrastajú náletové dreviny, kríky a burina a po"vyčistení" ostáva naďalej špinavá tretina chodníka. Žiadam o vykonanie nápravy. na inšpiráciu prikladám fotku ako má vyzerať vyčistený chodník. Je to úsek o niekoľko metrov ďalej ktorý sme vyčistili dobrovoľnícky na vlastné náklady v máji. prosím aby dodávateľ ktorý má za túto prácu zaplatené podľa toho aj pracoval a aby si nemuseli čistiť mesto občania sami. Ďakujem!

10. august 2017

Peter

Mam taky pocit ze to robili dobrovolnici ze sa na to nemohli pozerat ako to bolo zarastene. Chodte prosim vynadat tým dobrovolnikom co to spravili vo svojom volnom case ked sa mohli venovat svojej rodine. Hnusaci to robia zadarmo tam si prosim chodte vyliat svoj hnev. Dakujem
10. august 2017

Peter

pekny den :)
10. august 2017

Martin Nýdr

Dobrý deň Peter, trochu nevhodný komentár, nakoľko som sám dobrovoľník čo na tejto ulici ale aj inde ročne vyčistí množstvo cyklochodníkov a robí ďalšiu prácu za samosprávu nakoľko sú verejné priestranstvá značne zanedbávané, nie nerobili toto čo žiadam napraviť dobrovoľníci, robila to spoločnosť AII TS (aj som ich videl pri práci) na základe zmluvy s magistrátom za peniaze z rozpočtu hl. mesta a teda očakávam že tieto draho platené práce budú vykonané minimálne tak kvalitne ako sme ich robili my dobrovoľníci za vlastné peniaze vo svojom voľnom čase na úkor svojich rodín na inom úseku rovnakého chodníka v dĺžke takmer 1km tento rok a asi 500m minulý rok. Na poslednej fotke je výsledok našej preáce, prečo to takto nemôže vyčistiť aj magistrát? Peniaze predsa sú objednávka tiež, len kvalita prác je veľmi úbohá!
10. august 2017

cestár

Pán,i nebudte netpezliví, p. primátor a jeho Kinder management sa to učia a v druhom predvolebnom období sa to určite zlepčí, pretože p. primáto nebude mať 110 krokov, ako zlepšiť Bratislavu na euopske mesto ale bude mať aspon 200 slubov z ktoých sa mu nejaké podarí splniť len potrebuje zvýšiť dane z nehnuteľností o 100% a doriešiť pakovaciu politiku, kde navrhuje za druhé vozodlo až 5 000,0 €, aby si to všetko občania zaplati oni to už zariadia
03. november 2017

Martin Nýdr

Takže nakoľko magistrát nedal chodník vyčistiť tak ako sa patrí, začali sme sami.
03. november 2017

Stefan

Poprosime admina o preposlanie na magistrýt. Dakujeme
04. november 2017

Odkaz pre starostu

Preposlané.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
11. november 2017

Martin Nýdr

Magistrát nekoná, tak konáme my, verím že ak náhodou by sa do toho pustili skôr ako to vyčistíme komplet my, tak to urobia minimálne v našej kvalite a zoberú si z nás príklad! Veľmi by pomohlo keby vyrezali tie náletové pajasene čo vyrastajú z obrubníka a trhajú chodník.
29. november 2017

Martin Nýdr

Zase sme dobrovoľnícky vyčistili ďalší kus chodníka, magistrát zaostáva.
https://www.facebook.com/bratislavskedva/posts/1154879864645820
09. december 2017

Martin Nýdr

Prosím o označenie podnetu ako: "Vyriešené dobrovoľníkmi". Chodník sme vyčistili sami.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania