Aktualizovať podnet
Úprava priechodu aj pre cyklistov a kočíky

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Úprava priechodu aj pre cyklistov a kočíky

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Julia 09. augusta 2017

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o zváženie úpravy priechodu pre chodcov/cyklistov/rodičov s kočíkmi na križovatke Rusovská cesta - Hálova. Je fajn, že pri Chorvátskom ramene je pohodlná cyklotrasa, ktorú využívajú nielen cyklisti, ale aj rodičia s kočíkmi. Uvedená križovatka však ich ďalší pohyb značne sťažuje. Pritom neďaleko je nadjazd nad železničným priecestím; nevidím preto dôvod, prečo by nemohla byť jazda súvislá a pohodlnejšia. Žiadam Vás preto o úpravu priechodu s ohľadom na cyklistov. V prípade priechodu neďaleko sídla polície na Nám. Hraničiarov došlo k úprave priechodu s ohľadom na chodcov i cyklistov, tak prečo v tom nepokračovať? Vopred Vám ďakujem za odpoveď.

11. august 2017

Peter

Pani Julia mozete blizsie specifikovat aku upravu mate na mysli?Dakujem.
11. august 2017

Julia

Dobry den, pan Peter, samozrejme - mám na mysli bezbariérové vjazdy a výjazdy na jednotlivé chodníky + bezbariérové ostrovčeky.
14. august 2017

Julia

P.S.: Dnes som išla okolo a vozíčkar musel prechádzať priamo cez štvoprúdovku, pretože si viem predstaviť, ako namáhavé by bolo vyjsť s vozíkom na každý z chodníkov bez pomoci druhého človeka. Takže samozrejme, žiadam o úpravu aj pre ľudí s hendikepom.
05. august 2018

Martin U

Priechody pre chodcov na tejto križovatke sú už bezbárierové. Čiže vhodné aj pre cyklistov a kočíky.
05. august 2018

Julia

Dobrý deň, áno, sama ich využívam a touto cestou sa chcem poďakovať kompetentným a tiež tým, ktorí možno napísali podobný podnet, nakoľko môj je označený ako "neriešený". Verím, že priechody a toto zlepšenie si pochvaľujú viacerí.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania