Pekná cesta = privátny tankodrom?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Alex 20. augusta 2017

Tankodrom Peknej cesty od križovatky pri Slovenkej grafii po prvý mostîk (asi 500 m) bol 1. augusta 2017 unikátne "opravený" frézovaním: 100m áno, 30m pauza, 30m áno a zvyšných asi 350m zostal tankodrom. Navrhujem túto odpornú cestnú chrastu propagovať ako paradoxnú atrakciu Bratislavy: za ňou totiž nasledujú kilometre slušnej (miestami krásnej) asfaltky po Raču, Malý Slavín či Železnú studničku.

24. august 2017

Jana

ja som napríklad proti tomu aby sa tu menil povrch vozovky. autá a cyklisti vďaka takto zničenej ceste aspoň idú pomaly a neohrozujú chodcov. čím lepší povrch tam bude, tým bude viac áut hore pri horárovi. inak apelujem na kompetentných aby tam dali značku maximálnej možnej rýchlosti, poprípade aj spomaľovače ako pre cyklistov, tak aj pre autá.
28. august 2017

Alex

Cestári osadili na začiatku a na konci opraveného úseku spomaľováky - vďaka. Kým sa opraví zvyšok cesty, snáď aj Jana zistí, že jamy a výmole neriešia prípadné dopravné problémy.
15. december 2018

migel001

Tankodrom na Peknej (rozbitej) ceste nad Racou. Dlhodobo sa s tym nic nedeje. Prosime o uruchlenu napravu, ved sa uz pomaly neda dostat na horny koniec Peknej cesty k oddychovemu arealu...
21. marec 2020

Martin Uváček

Opravené koncom roka 2019. Vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania