Nepokosená burina na parkovisku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Marcel 16. augusta 2017

Dlhodobo nekosené oblasti pri parkovaích plochách na ktoré pri kosení okolia každý kašle.Pracovníci ,ktorí dnes aktuálne kosia trávnaté povrchy odmietli burinu pokosiť s tým že im to nepatrí. Roky to nikto nekosí a korene buriny už poškodzujú zámkovú dlažbu a sú zdrojom alergií.

16. august 2017

Anonymný užívateľ

Burina sa nekosí, ale vytrháva, aj s koreňmi. Inak rýchlo opakovane vyrastie. Preto je to v BA všetko tak zaburinené, pretože burinu kosia.
16. august 2017

Marcel

tu ani nekosia , ani nevytrhávajú.
17. august 2017

Anonymný užívateľ

Vidím, že majiteľ parkoviska len čaká, čaká a čaká. Tak nech čaká, keď mu je zaťažko vytrhať burinu ešte v zárodku. :-)
19. august 2017

cestár

Páni, kosí sa preto, aby bola práca aj na budúcu a je to krásny stav pre fakturáciu nevykonaných prác
19. august 2017

Anonymný užívateľ

Neobhajujem komunál. Ale ako majú pokosiť, keď tam stoja autá?
20. august 2017

cestár

Vážený Anonymný užívateľ, existuje inštitút, ktorý sa volá údržba, aj Vy doma si upracete, pozametáte, operete, umyjete sa, či nie? Aj to parkovisko má nejakého majiteľa, vlastníka, ktorý by sa mal o neho starať a keď sa pozrem na fotku, sú miesta, kde auta nestoja, kde sa to dá vyčistiť, lenže sa nechce ale verím, že práce sú niekolko krát v roku aj vyfaktúrované, Aj sám tvrdíte, že burina sa vyrtháva a to sa dá na min. 95% zrealizovať aj za súčasného stavu, či nie? ak nie, tak potom ste pracovník magistrátu alebo mestskej časti, pozdravujem
20. august 2017

Anonymný užívateľ

Vážený cestár, mám platené parkovisko. A nemám problém raz za čas vytrhnúť burinu pri obrubníku ešte v zárodku. Tá džungľa je výsledok dlhodobej ľahostajnosti.
20. august 2017

cestár

Vážený anonymný užívateľ, ešte raz sa Vám budem snažiť vysvetliť podstatu mojej reakcie a už sa nebudem vyjadrovať. Vôbec ste nepochopili o čom som písal. Mňa vôbec nezaujma, či parkovisko alebo parkovacie miesta sú prenajaté alebo nie, ja som len chcel poukázať ako nezodpovedne pracujú nami volení politici,či na komunálnej alebo štátnej úrovni, ktorí si z názorov ludí nič nerobia a obcana - volica poznajú, len keď sa začnú predvolebné guláše, volebné sluby, natieraju sa zábradllia, opravujú komunikácie a kopec ďalších hlúposti...... Je samozrejme, že by to mali čistiť samosprávy, pretože ludia platia dane a Vy ešte navyše aj za parkovacie miesto.
21. august 2017

Anonymný užívateľ

cestár, takže k veci. Ja píšem o tomto zarastenom parkovisku. To, že auto-mičurinci si vypestovali už aj náletové buriny je ich problém. Nech si čakajú na komunál a nech sa o tie konáre potkýnajú aj do Vianoc.
P.S. Keby ľudia čakali na servis komunálnu a neprejavili osobnú aktivitu, tak by to v BA vyzeralo za pár mesiacov ako na Luníku.
21. august 2017

Anonymný užívateľ

Anonymný užívateľ, v BA to už dávno vyzerá ako na Luníku.
24. august 2017

Marcel

Aktuálne 24.8.2017. p.s. ak by to človek aj vytrhal, kam s tým biologickým odpadom? Do kontajnerov KO je to zakázané!
27. august 2017

Anonymný užívateľ

Marcel, keď vidím čo všetko "uvedomelí" spoluobčania hádžu do nádob na KO, tak tých pár vetvičiek a burín - raz za čas - je o ničom.
12. september 2017

Peter Kočvara

Burina? To môže povedať len niekto, čo nepozná význam rastlín. Ja tam vidím život, dokonca aj užitočné rastliny a liečivky. Akurát ten malý topoľ treba dať rýchlo preč. Nevyzerá to síce práve najestetickejšie, ale mohli by sme byť snáď radi aj za to málo zeleného a nie všetko trhať a kosiť trávu na anglický trávnik, čo sa v lete rozohreje ako betón! Komu sa to predsa len nepáči, nikto mu nebude brániť, aby tomu venoval 5 minút a vyčistil to ;-)
15. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Ospravedlňujem sa, že do dnešného dňa nikto na tento podnet nereagoval.
Obhliadkou inšpektorov bolo zistené, že predmetné miesto je udržiavané, vyčistené.
Podnet je vyriešený.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania