Štvrtý krát ukradnutá značka

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Martin 21. augusta 2017

Dobrý deň, opätovne nejaký záškodník ukradol značku zákaz zastavenia na ulici Pri Vinohradoch. Do kedy bude mesto osádzať stále nové značky z našich daní? Nastriekajte tam konečne žltú súvislú čiaru a bude pokoj.

21. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

už pred časom sme uvažovali, že zvislé dopravné značenie B 34 by bolo potrebné doplniť aj vodorovným dopravným značením V 12b. Vzhľadom k tomu, že ulica Pri vinohradoch je v správe magistrátu, požiadali sme ich o zabezpečenie odsúhlasenia a zrealizovania tohto návrhu.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
21. august 2017

Katty

Ďakujem Martin, za nahlásenie podnetu, práve som sa na to chystala. Značka vydržala tentokrát mesiac a 2 týždne. Mimochodom môj podnet z 9.6.2017 (kedy naposledy ukradli túto značku) je stále v štádiu "v riešení" a mestská časť uviedla, že požiadala Magistrát aj o vyznačenie žltej čiary. Skôr, než Magistrát stihol vyznačiť žltú čiaru záškodník zas ukradol značku : https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/40981/zastriekana-znacka-zakaz-zastavenia
21. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Postúpili sme ho na príslušný útvar hlavného mesta, ktorý sa podnetom bude zaoberať.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
27. august 2017

cestár

Mám jeden sen, jednu víziu, pracovať na oddelení komunikácie a marketingu Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy. Koľko finančných prostriedkov z naších daní je vyplácané na toto oddelenie za jednu, tú istú, nekompetentnú odpoveď, ktorá sa opakuje do nekonečna a čo keby na stanovisko - podnet rovno reagoval príslušný správca cesty.
19. september 2017

Katty

Zajtra to bude mesiac od zverejnenia podnetu a stále žiadna náprava. Na ulici veselo parkujú autá. Kedy sa konečne dočkáme vyriešenia podnetu?
21. september 2017

Martin V

Na tej ulici su i uzsie miesta, kde sa obchadza s protiiducim autom ovela tazsie, ako v nafotenom useku. Ale ano, ak tam ma byt a ma tam vyznam, tak by sa tam mala vratit, resp. vyriesit to inym znacenim. Inak cela ta ulica od kruhacu az po zdravotne stredisko je jedna katastrofa. Kvalita cesty, jej sirka a to uz nehovorim o autach, ktore parkuju na zelenych plochach po pravej strane. Ale asi sa to inak vyriesit nedalo .....
03. október 2017

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,
nakoľko evidujeme tento podnet viacnásobne, sme sa rozhodli, tento podnet uzavrieť a následné riešenie bude komunikované na nasledonom podnete k tejto problematike.
Prosím užívateľov, aby si nasledovný podnet označili "sledovať podnet":
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/40981/zastriekana-znacka-zakaz-zastavenia
Ďakujem Vám za Vaše pochopenie.
S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava- Rača
08. september 2018

Martin

Podnet zdá sa definitívne vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania