Chýbajúca značka hlavnej cesty

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 30. mája 2013

Dobrý deň,

za obchodným centrom Danubia je križovatka, ktorá má z jednej strany značku vedľajšej cesty, ale z ďalšej strany chýba značka hlavnej cesty. Vodiči odbáčajúci doľava (podľa pohľadu na fotografii) idú prirodzene tak, akoby boli na hlavnej ceste, žiadna značka tam však nie je. Vodiči prichádzajúci spredu dávajú prednosť, pretože z ich smeru majú značku vedľajšej cesty. Prosím o doplnenie značky hlavnej cesty pred križovatku.

31. máj 2013

Peter

tam je aj znacka reterdera, ale ziadny tam nie je. teraz neviem ci tam treba dat novy reterder alebo dat prec znacku lebo uz tam retarder nie je.
12. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská časť Bratislava-Petržalka nespravuje túto komunikáciu. Správu a údržbu komunikácie, vrátane prislúchajúceho dopravného značenia, zabezpečuje Hlavné mesto SR Bratislava. Mestská časť Bratislava-Petržalka spravuje miestne komunikácie III. a IV. triedy, ktoré jej boli zverene do správy hlavným mestom. Predmetná komunikácia ani dopravné značenie nie je v správe mestskej časti.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk

18. júl 2013

Doval

Značky sú doplnené. Síce sú teraz na jednom stĺpe umiestnené až tri dopravné značky (čo nesmie byť), ale na pomery nášho mesta je to celkom dobrý výkon, preto je podnet vyriešený.
25. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dopravné značenie bolo doplnené podľa projektu organizácie dopravy. Spomaľovacie zariadenie bude doplnené pokiaľ bude dostatok finančných prostriedkov na túto činnosť.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania