Špina v centre mesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 28. augusta 2017

Na celom Hoždovom námestí, na Poštovej a okolí je množstvo špiny. Priložená foto je zo schodov medzi Tatra bankou a hotelom.

09. október 2017

Anonymný užívateľ

Špina trvalo na mieste ! Kedy to upracete ?
25. október 2017

Zuzana Jašková

Neporiadok v Starom meste

Často chodím týmito schodami na zastávku MHD na Hodžovom nám. Schody zo strany hotela Crowne Plaza sú v takomto stave po celý rok. Počas turistickej sezóny tadiaľ schádzali zahraničný ubytovaní hostia z hotela. Často tam stojí autobus a vystupujú z neho turisti, ktorí idú do centra mesta. Bola som v rôznych svetových mestách, ale s týmto som sa NIKDE nestretla. Vo Washingtone nás sprievodkyňa opakovane upozorňovala, že v meste sa nesmie fajčiť, lebo inak je pokuta 150,- USD. Bratislava by nesmierne zbohatla keby takýto zákaz páni poslanci vydali.
30. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Upozornili sme príslušné oddelenie hlavného mesta, ktoré sa bude podnetom zaoberať.

S pozdravom


Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
30. október 2017

Anonymný užívateľ

Konečne po 2 mesiacoch!!!! niekto na podnet zareagoval. Počas celých tých 2 mesiacov je v lokalite trvalo špina !!! V centre hlavného mesta stredoeurópskeho štátu !!! Ten priestor by mal byť čistený denne ! Čo to znamená,že sa "príslušné oddelenie bude podnetom zaoberať" ? Koľko ešte bude trvať po "zaoberaní sa", kým priestor bude vyčistený ? Akú firmu platíme za čistenie tejto lokality ? Ako často má priestor čistiť ? To je snáď zlý sen ! Proste stredoeurópska ŠPINOSLAVA !
30. marec 2020

Martin Uváček

Myslím že je to už omnoho čistejšie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania