Nevkusná farebná oprava na Muškátovej

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 02. septembra 2017

Pri Retre nad garazami prebehla oprava,ktora znehodnotila cely chodnik.Modra farba a nekvalitna robota je uplne mimo vsetkeho,co je v okoli,posobi ako past na oko a bude to tak najblizsich 20 rokov.Da sa s ty nieco robit?

14. september 2017

Peter Istvanffy

Chodnik sa nachadza na streche garazi, rekonstrukcia je financovana majitelmi garazi. Garaze su v zlom technickom stave (vid iny podnet o odpadavajucich kusoch betonu) a Samosprava (podla informacie od spravcu garazi) odmietla spolufinancovat komplexnejsie riesenie, preto sa majitelia garazi rozhodli pre jednoduche prekrytie garazi pochodznou lepenkou. Farba prekrytia je aj podla mojho nazoru (a nazoru dalsich garaznikov) nestastne zvolena, no farba nebola v zmluve o dielo specifikovana, od dodavatela preto nemozno ocakavat zmenu na jeho naklady. Fond Oprav majitelov garazi bol nakladmi na rekonstrukciu vycerpany. S ohladom na fakt, ze majitelia garazi znasaju zvysene naklady vyplyvajuce z verejnej pristupnosti strechy garazi, sa nuka myslienka prispevku samospravy na riesenie situacie (po dohode s majitelmi).
02. október 2017

Lil

ako viete, ze je to nekvalitna robota?
03. október 2017

Anonymný užívateľ

@Lil: Spojenie nekvalitná robota som možno nezvolila najvhodnejšie ale z pohľadu laika (čo som) je to celé hrboľaté, medzi spojmi sú niekoľko mm až cm rozdiely vo výške - ideálne na zakopnutie. Možno sa to časom zmení.
@Peter Istvanffy: Ďakujem za odpoveď a vysvetlenie.
31. október 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Farba opravy nemá vplyv na jej funkčnosť.

MU Bratislava - Ružinov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania