Rozhádzané klobúky

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Ovia 04. septembra 2017

Od otvorenia Billy v novom projekte Blumental cakame, ze kompetentni pohodene klobuky - ked uz tam "musia" byt - upravia, no dlhodobo sa nic nedeje, aj sme im pisali... Zbytocne to spati inak novo upravenu komunikaciu a vstup do predajne. Nehovoriac o spakoch, ktore tam zamestnanci hadzu do strku.

04. september 2017

Martin

Hadzanie spakov na zem je vecny problem. Fajciari to totalne ignoruju a podla mna neexistuje clovek, ktory by dostal pokutu 33euro za porusenie VZN o cistote kde je takato pokuta za odhodenie spaku definovana.
06. september 2017

cestár

Ovia, s tými klobúkami je asi problém. Ide o to, či tie klobúky sú osadené na pozemku investora a tým pádom zodpovednosť za klobúky má investor, vlastník alebo správca priestranstva. Ak sú súčasťou verejného chodníka, ako súčasť miestnej komunikácie Mýtnej ul., ktorá je miestnou komunikáciou II. triedy, a tá je v správe hlavného mesta. Ďalšou záležitosťou je, či osadenie klobúkov bolo súčasťou projektovej dokumentácie, ku ktorému by malo dať mesto vyjadrenie. Hlavné mesto má vo svojej kompetencii špeciálny stavebný úrad pre miestne komunikácie I. a II. triedy, ktorý uvedený priestor kolaudoval a mal by vedieť aká je skutková podstata na ktorú upozorňujete. Čo sa týka špakov, to svedčí o kultúrnosti nás občanov ako i managementu Billy, ktorý si nerobí poriadok pred vlastným prahom.
06. september 2017

Ovia

neverim, ze toto vlastne treba nejako obsirne riesit, nech ich proste upracu rovnomerne, prvym by im to malo prekazat
07. február 2018

Ovia

stale nic, presuvaju sa k horsiemu :-)
26. február 2021

Martin Uváček

Tieto klobúky sú takto usporiadané preto, že tam každé ráno cúva zásobovanie pre billu. Sa divím že to tu za tie roky nikto nenapísal. A nemám pocit že bybto chodcom prekážalo.
13. marec 2023

Ovia

prekaza a coraz viac
25. marec 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Lenka Makarová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania