Trojnožky v starom meste pri moste SNP - Rybné námestie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Stefan 04. septembra 2017

Dobry den, Kedy uz tieto cuda zmiznu z mesta? Vsak už davno tu nemali byť. Tdea spon podla primatora. Alebo len ďalsi z nesplnených slubov? Nevie si poradiť s trojnožkami a kedy si poradí s bilboardami? Asi nikdy, ked im mesto dáva stavebne povolenia. Chvaliť sa na FB to mu ale ide. Ale realita je skor na plac s tym reklamným smogom.

05. september 2017

cestár

Pán Štefan, veľmi dobrý príspevok.Pán primátor Nesrovnal musí najskôr zavolať televíziu, urobí brigádu v rámci jesenného upratovania a bude vymalované. Tých slubov mal toľko, že si ich už ani sám nepamätá, kde čo nasluboval, čo je pre súčasných politikov bežná prax - bez hanby a bez ostichu. Na trojnožky nepotrebujú ani stavebné povolenie, len neviem,, či majú zaujatie verejného priestranstva a či platia tak, ako zdaňuje vlastných občanov. A bilboardy, to bude problém, lebo kde by boli zviditeľnení kandidáti - spolustraníci pred volbami? To stei si už za toto volebne obdobie mohli všmnúť, že čo hovorí je jedna vec ale realizácia je úplne opačná, veď čo, keď slubujú všetci, len my by sme si mali na to spomenúť pri ďalších volbách.
13. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, odstraňovanie trojnožiek natiahli obštrukcie zo strany ich majiteľa. V súčasnosti je rozhodnutie o odstránení právoplatné a mestská časť postúpila jeho vykonanie exekútorovi.

Radoslav Števčík, starosta Bratislava - Staré Mesto
13. september 2017

Stefan

Dakujem za odpoved Pán starosta. Už len zaviesť polituku vonkajšej reklamy. Bodaj by som sa toho raz dočkal.
11. december 2017

Stefan

Trojnožky v Starom meste

Dobrý deň, Prosím Vas ako je toto možné. V telke správy s Nesrovnalom ako vyhnal všetky trojnožky zo Starého Mesta, plný FB fotiek na jeho stránkach ako ich demontujú , a na námestí SNP sú hneď dve. A tie ploché reklamy ako napr ta vedľa trojnožky, čo znemožnuju pohyb, kedy zmiznú? A trojnožky sú nie len tam ale napr aj v iných mestých častiach ( Billa na nobelovom námestí) Je to hanba ako vyzerá Bratislava so smogom.
11. december 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

samosprávu sme upozornili na Vašu aktualizáciu.

S pozdravom
Martin Kollárik
[email protected]
12. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, čakáme na výkon exekúcie - odstránenia 38 trojnožok z ulíc Starého Mesta. Verím, že čoskoro budú trojnožky odstránené, je to v rukách exekútora.

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta
15. december 2017

Michal [email protected]

Návrat trojnožiek

Na Poštovej som si všimol prázdne trojnožky, ktoré sa zdajú byť nové. Vzhľadom k tomu, že sa s nimi bojovalo aj v minulosti a podľa všetkého sú tam nelegálne, odporúčam ich ihneď odstrániť, a majiteľa, ktorý má tú drzosť ich tam dávať treba dať na súd.
15. december 2017

Stefan

Nie su len tam, su vo vsetkych MČ ale hlavne v Petržalke. U nas ich Bajan prichýlil. Tento boj trva odkedy prisiel Nesrovnal na magistrat. No v podstet nic nevyriesil, len rozduchal vasne. Realne nic extra nevykonal. On nekomunikuje s Mestkýmičastami, a toto je toho dosledkom. Ficko mu klepol 13 Mega, tak moze roztocit kampan na plne obratky. Zial, jeho reklama nakoniec moze byt ucinna, ale pre buducnost celej BA je to hotova katastrofa. Institut kontroly a stavebneho dozora ako keby 3 roky pri pracach magistratu neexistoval.
09. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, konečne sa podarilo dostať všetky trojnožky z ulíc v správe Starého Mesta. Verím, že preventívne proti ich návratu bude pôsobiť nové VZN o miestnej dani, kde sa nám podarilo schváliť takú sadzbu, že umiestňovanie podobných reklamných zariadení prestalo byť v Starom Meste pre podnikateľov ekonomicky zaujímavé.

Radoslav Števčík, starosta Bratislava - Staré Mesto
10. január 2018

Stefan

Len takto prečo nepostupujú všetci starostovia? Teraz sa premiestnia inam.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania