Špina pri lavičkách na Starom moste

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
hedviga 04. septembra 2017

Sadnúť si na lavičku na moste a kochať sa pohľadom na Dunaj a mesto vôbec neláka - všetko je pooblievané, akoby ogrcané, kopa špakov a iného bordelu, psie ho... rozšľapané, alebo rozjazdené bicyklami ... skrátka nechutné.
Keď už na Starom moste vznikli vyhliadkové plochy s lavičkami, mal by sa niekto starať o čistotu pri nich.
Je to také typické slovenské. Aj keď tu vznikne niečo penké, nové, nikto to neudržuje a skaza je rýchla...

04. september 2017

Martin

Prosim, mohol by niekto vyziadat plan prac cistenia takychto priestranstiev. Celkom by ma zaujimalo ci to vobec ma niekto v zodpovednosti a ci niekto kontroluje ci sa dane cistenie vobec vykonava..
04. september 2017

zita

Podla toho, ako mesto vyzera, nemyslim si, ze ma plan na KAZDODENNE systematicke cistenie a upratovanie. Aj s kontrolou vykonanej prace.
05. september 2017

AdPo

Mesto má plán iba na vyčistenie bankových účtov...
06. september 2017

Martin

Riesi sa to? Mesto na nas kasle predpokladam. Inspektori verejneho poriadku su zjavne iba figurky. Dajte nam preukazy inspektorov a hned budeme s radostou pokutovat obcanov, ktorym je verejny priestor ukradnuty a bezohladne nicia vsetko pekne a ciste! Slovaci sa biju do prs hrdostou iba ked sa dari, ale k nasmu priestoru sa spravaju akoby ani nebol ich! Kto z Vas sa kedy zohol realne po nejaky odpad alebo nezistne vycistil cast ulice? Isto je nas niekolko ale je nas minimum, napriek tomu, ze mame zakony, mame vzn ale vymozitelnost je NULOVA! Ak sa nevieme sami od seba spravat slusne a poriadkumilovne, tak zjavne potrebujeme viac kontroly.
08. september 2017

D.Daniela

Presne, tento narod nereaguje na OSVETU, potrebuje sankcie ,ake su vo vyspelych krajinách...
10. september 2017

[email protected]

Dobrý deň. Počas letnej turistickej sezóny je čistenie vyhliadkových terás na Starom moste vykonávané spravidla každé dva týždne. Posledné čistenie prebehlo v sobotu 9.9.2017 (viď priložené foto). Podnety ohľadom čistoty mosta je možné nahlasovať na dispečing oddelenia správy komunikácií (OSK), napr. emailom: [email protected].
10. september 2017

zita

Prepacte, kazde 2 TYZDNE? V turistickej sezone? Wow. Nemam dalsie slova...
11. september 2017

[email protected]

Dobrý deň. Základné čistenie (vyzbieranie odpadkov, pozametanie tzv. hrubej špiny na sucho) sa vykonáva denne. Vysýpanie odpadkových košov 3x denne. Lokálne znečistenie sa odstraňuje bezodkladne po jeho zistení resp. nahlásení.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania