Zničená komunikácia Na Pántoch

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Monika Voleková 04. septembra 2017

Cela komunikacia Na Pantoch, po ktorej jazdi aj MhD,tazke nakladiaky a osobne auta potrebuje opravu vytkov a celkovu opravu.Je dlhodobo poriadne neopravena.

05. september 2017

cestár

Vážená pani Monika Voleková, s týmto problémom sa musíte obrátiť priamo na pána primátora Nesrovnala, možno to zabudol zaradiť do svojich priorít. Kedže mesto veľmi dobre hospodári a má prebytok finančných prostriedkov, ktoré skasíroval od občanov na zvýšených daniach, tak to určite nebude problém a pánovi primátorovi pribudnú ďalšie metre a bude sa môcť v televízii a masovokomunikačných prostriedkoch pochváliť, koľko kilometrov ciest zrekonštruoval v Bratislve čo je primátorom.
11. september 2017

Igor Kňazovický

Vážená pani Monika Voleková,
váš podnet týkajúci sa budovania a opravy mestskej komunikácie Na pántoch sme poslali 27.marca 2017 magistrátu hl. mesta. (viz priložený list). Z odpovede vyplýva, že pod net je opodstatnený. Ďalej nám oznamuje že pozemok na ktorom sa nachádza chodník je zatiaľ majetkovo nevysporiadaný. Preto sa bude týmto ďalej zaoberať.

Mgr. Igor Kňazovický
MÚ Vajnory
List:
HLAVNÉ MESTO SLOVENSKEJ REPUBLIKY BRATISLAVA

Bratislava, 25. apríla 2017
Vážený pán starosta,
obrátili ste sa na mňa listom z 27. marca 2017 so žiadosťou o vybudovanie chodníka pozdĺž komunikácie na Pántoch.
Dovoľujem si reagovať na Vašu žiadosť a oznámiť Vám, že Hlavné mesto po prešetrení situácie v časti Vajnory, ulice na Pántoch, v smere od zastávky MHD na Rybničnej ulici, vyhodnotilo podnet dobudovania pešieho prepojenia ako opodstatnený.
Avšak z dôvodu, že navrhnutý chodník je vedený pozemkom registra „C“ pare. č. 2965/3, k. ú. Vajnory, ktorý vlastní Slovenská republika a je zverený do správy Okresného úradu Bratislava, hlavné mesto oslovilo na ďalšie jednanie správcu pozemku. Hlavné mesto nemôže vybudovať chodník na pozemkoch, ktoré nemá vo svojom vlastníctve, bez predchádzajúceho majetkoprávneho usporiadania.
Veríme, že sa nám podarí vyriešiť situáciu s peším prepojením pre zlepšenie situácie chodcov v danej lokalite. Za hlavné mesto Vás môžem uistiť, že požiadavky mestských častí sú posudzované prioritne. Vzájomnou spoluprácou tak prispejeme k lepšiemu rozvoju celého nášho mesta.
S pozdravom
Ivo Nesrovnal
23. február 2020

Martin Uváček

Odvtedy sa neudialo nič, vôbec nič.
10. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Oddelenie správy komunikácií k podnetu uviedlo, že v nasledujúcom období navrhne zaradenie ulice Na Pántoch do plánu opráv. Aktuálne prebieha bežná údržba vozovky s priebežným vyspravovaním nahlásených výtlkov.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
10. marec 2020

Martin Uváček

Cela ulica od Rybničnej potrebuje komplexnú opravu povrchu.
11. marec 2021

Martin Uváček

Podnet bez zmeny.
26. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, že sme tento podnet ešte nevyriešili, ubezpečujeme vás však, že na ňom pracujeme a o riešení vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a za to, že nám pomáhate spraviť naše mesto krajším.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
28. február 2023

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
01. marec 2023

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

predmetný podnet sme opätovne preposlali zodpovednému subjektu.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania