Parkovacie miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Andelo 07. septembra 2017

Pri permanentnom nedostatku parkovacích miest sa dá využiť množstvo voľných miest. Tu by stačilo iba rozšíriť už existujúce parkovisko.

07. september 2017

Martin Sykora

este aj poslednu zelen zabetonovat:( take slovenske
07. september 2017

Peter

martin aj tam kde je ta cesta aj tam bola zelen, preco nevyplakavas ze tam spravili cestu?
07. september 2017

Martin Sykora

zi v realite neries minulost je tam este trochu zelene tak preco ju nicit?to chcete z petrzalky nacisto betonovu dzunglu????
07. september 2017

Peter

prestahuj sa naspäť na dedinu, tu si v meste a ked tu chyba 20 ooo parkovacích miest tak ich treba nikde aj vybudovať
07. september 2017

AdPo

Peter, 15 decembra ste tu bojovali za zabránenie parkovania na tráve v Rači a žiadali ste oplotenie trávnatého porastu. Dnes tu zasa bojujete za betónovanie zelene a voláte po nových parkovacích miestach. Tak ma napadá jedna myšlienka...viete vy vôbec čo chcete? Koho zaujíma, že tu chýba 20 tisíc parkovacích miest??? Ako už bolo mnoho krát povedané, tak vlastniť auto nie je právo. Neviem presne v akom štáte je zaužívaná prax, že pokiaľ nepredloží majiteľ vozidla doklad o parkovacom mieste, tak nedostane technickú kontrolu a nemôže jazdiť. To by sa mohlo ujať aj v Bratislave.
07. september 2017

Peter

treba sa na to pozrieť triezvo parkovacie miesta je treba, v tomto prípade by nepadol ziaden strom. tak nevidí problém
12. september 2017

AdPo

Peter, čo takto tam nejaký strom vysadiť? Ak by si napríklad prišiel do Viedne a chcel zabrať zopár metrov štvorcových zelene a zabetónovať tam parkovacie miesta, tak by ti to povolili iba v prípade, že by si ty osobne ležal pod tým betónom, aby mali istotu, že už viac s takouto požiadavkou neprídeš...
13. september 2017

Martin

Vznikli by tu tak tri 3-4 parkovacie miesta a ako by sa vyriesil ten problem s 20tis. chybajucimi miestami na parkovanie? Podla mojho nazoru je vhodnym riesenim pre sidlisko stavat parkovacie domy na mieste sucasnych parkovisk.
Uberat z drobnych travnikov pre 2-3 miesta je nezmysel, ale zial je to aj tak bezny jav.
04. október 2017

Odpoveď samosprávy

Z územnoplánovacieho a dopravného hľadiska je akceptovateľné umiestnenie kolmého parkovania. Tento podnet obyvateľa zaradíme do Registra podnetov pod č.148. Jeho realizácii však musí predchádzať projektová príprava, získanie vzťahu k pozemku a následne schválenie finančných prostriedkov v rozpočte mestskej časti.

mestská časť BA-Petržalka
06. október 2017

[email protected]

Parkovacie domy budu platene, cize ludia sa budu aj tak tlacit von.
27. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Z územnoplánovacieho a dopravného hľadiska je akceptovateľné umiestnenie kolmého parkovania.
Tento podnet obyvateľa je zaradený do Registra podnetov pod č.148. Jeho realizácii však musí predchádzať projektová príprava, získanie vzťahu k pozemku a následne schválenie finančných prostriedkov v rozpočte mestskej časti.

MÚ BA - Petržalka
14. jún 2019

Jana P

kolme parkovanie kde? Na travniku? Pokial som to dobre pochopila, Andelo navrhol zrusit travnika urobit na mieste travnika parkovisko. Mozme teda Vasu odpoved chapat tak, ze ked ten travnik kupite, vybetonujete ho a urobite tam kolme parkovanie?
11. február 2022

Patrik Resutík

Ak by boli parkovacie domy, kludne nemam problem si za prenajatie miesta aj zaplatit. Treba nad tym pouvazovat, a vyratat financnu navratnost, pretoze jednopodlazne plochy sa nemozu stavat donekonecna. - a donekonecna budeme len bedákat preco tu nemame kde parkovat
13. február 2022

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
14. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stav riešenia podnetu opätovne preveríme u kolegov.
Kto? Referát mobility

Dávid Pavlík, referát komunikácie
28. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe usmernenia od pracovníka referátu mobility, aktuálne neplánujeme rozširovanie siete parkovacích miest na úkor zelene.

Dávid Pavlík, referát komunikácie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania