Parkovanie Radarová ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Matus 10. septembra 2017

Cast Radarovej cesty (vchody 2- 6), obojsmerna cesta, kde su neustale zaparkovane auta pozdlz nej, cim je tato cesta "zjednosmernena", cim vznikaju rozne cituacie, ked jedno auto je donutene cuvat, problematicke prechadzanie pre chodcov a ine..
Navrhoval by som oficialne zjednosmernenie daneho useku tejto cesty (ako je aj vacsina ciest v tomto okoli), cim by sa "zlegalizovali" sucasne parkovacie miesta a zlepsila by sa aj situacia na ceste.

11. september 2017

Maja

Nezmysel, ja žiadam, aby tam autá nemohli parkovať a nebránili takto kolíznym situáciám. V okolí je množstvo parkovacích plôch. Nemusíte parkovať rovno vo "vchode domu".
11. september 2017

Matus

Tiez si myslim, ze to co navrhujete vy by bolo vhodnejsie, ale velmi tazko sa to v sucasnom stave dociely. Pokial zavolate mestku policiu, ta pride a zhodnoti, ze je to velky pocet aut (9-10) na co nemaju tolko papuc a tak tieto auta len zdokumentuu a nafotia, nasledne sa to nejak riesi, ale je to vlemi problematicke a zdlhave konanie.
Druha moznost je riesit to cez statnu policiu, ktora vie zvolat odtahovku a dat odtiahnut tieto vozdila, ale odtahovka pracuje len v obmedzenych casoch. (a naposledy ked sa zacala riesit situacia takto takto to tiez skoncilo s jednosmernenim cesty po staznosti obyvatelov.)
Zjednosmernenie mi pride ako rozumne, lahke a rychle riesenie danej situacie pre obe strany.
11. september 2017

Maja

Zjednosmernenie ulice bude znamenať ďalšie množstvo áut točiacich sa vo vnútroblokoch, teda viac smogu a viac nebezpečných situácii pre deti. Myslím si, že by sa v tejto džamahírii mohlo niečo dodržiavať bez toho aby sme museli permanentne niekde vypisovať a vyvolávať. Toto nie je útok na Vás len už je to tu nenormálne, čo je proti predpisom je tolerovaný stav.
14. september 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Predmetnú lokalitu zaradíme na dopravné posúdenie.

MU Bratislava - Ružinov
26. máj 2018

Matus

Dobry den,
je nejaka aktulizacia v akom stave sa dany podnet nachadza?
na ceste je momentalne vsetko po starom
27. apríl 2019

Benjamín Baláž

Nezmysel, úplne postačuje, ak každý, kto vchádza s vozidlom do ulice od Martinského cintorína, ide pomalšie a vizuálme skontroluje, či je ulica po križovatku s Kozmonautickou voľná. Problémy s cúvaním majú väčšinou pretekári, ktorí do ulice vletia vysokou rýchlosťou a až keď sú tam, zistia, že ide auto oproti a musia cúvať.
12. august 2019

Jozef Čierny

Na uvedenej ulici bol medzičasom vymenený asfaltový povrch a nedávno realizované aj dopravné značenie. Výsledkom sú parkovacie miesta, ulica nie je jednosmerná. Pri troche tolerancii sa vodiči dohodnú a navzájom vyhnú. Pravda je, že cúvať z Radarovej smerom do Maximillána Hella nie je vždy ideálne. Myslím, že tie parkovacie miesta by chýbali ak by tam neboli.

Plusom je, že značenie zamedzilo parkovaniu takmer priamo v križovatke.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania