Údržba komunikácie

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení

Prosím kompetentných o kultivaciu krajnice cesty, ktorú výrazne zužuje bordel na zemi a nepokosena vegetácia. Na tejto ceste sa stretávajú auta s chodcami a cyklistami a každý priestor navyše je viac ako vítaný. Mimochodom kedy plánujete prepojiť Vrakunu s Ružinovom bezpečnym pesim a cyklo chodníkom?

25. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Čo sa týka prepojenia medzi mestskými časťami, v prvom rade je dôležité vysporiadanie pozemkov na danej komunikácií. Potom financie a v neposlednom rade dohoda s mestskou časťou Ružinov. Momentálne mestská časť nedisponuje s finančnými prostriedkami na túto komunikáciu. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
25. september 2017

Juraj

Bohužiaľ čítal som ze BA čerpá málo z EU dotácií na cyklo projekty. Ďalej mesto chce aby viac ľudia používali MHD a bicykle, ale žiaľ nestačí o tom len písať. Prosím vás ako a kedy to vidíte s ostrihanim krovin, pokosenim trávy a očistenim danej krajnice? Pripadne aj opätovným osadením zrkadla na križovatke Brezová. Vďaka.
23. október 2017

martin

A v akom stave sa momentálne nachádza to vysporiadavanie pozemkov? Počas sezóny tadiaľ chodia celé rodiny na bicykloch, priestor (hlavne v zákrutách) je naozaj velmi obmedzený. Budete čakať až do prvej fatálnej nehody? Vrakuňa si tento rok našla financie na obnovu priehradnej ulice. A akom časovom horizonte bude mestká časť disponovať financiami na túto komunikáciu?
23. október 2017

Juraj

Martin kym sa tam cosi vyriesi... Momentalne vsak staci zobrat naradie a ludi a sup to poriesit v podstate zadarmo, mame pred volbami, tak to vidim velmi pozitivne. A upozornit za zatackou majitelov aut, ktori napriek tomu, ze maju miesta na parkovanie, nechavaju z pohodlnosti auta na krajnici (jedna Skoda s CZ ECV pani som upozornil, ale samozrejme bezohladne ma poslala...).
24. máj 2018

Juraj

Chcem sa spyytat, ci sa v niektorej cyklistickej sezone dockame aspon cistenia krajnice, ostrihania krovin... Vdaka.
25. september 2018

Juraj

Nuže skúsim šťastie pred voľbami...haló. Plánujete s týmto úsekom niečo robiť keďže je denne využívaný cyklistami a pešími?! Ďakujem.
05. november 2018

Jarmila

Burina v zakrute na ulici Na Piesku

Tento podnet sa tu opakuje pravidelne, našla som ho už v roku 2015. Viacnásobná zákruta na ulici Na piesku smerom do Vrakune nemá pána. Chýba tu chodník, základná údržba , kosenie buriny, stredová čiara. Chodci nemajú ako uhnúť autám, kedže krajnica je plná buriny, cyklisti musia jazdiť stredom cesty, pretože krajnica je plná výmolov a burina trčí až do vozovky. Vodiči jazdia zákrutou často v protismere, lebo cesta je úzka. Veľmi by pomohla stredová čiara.
Nájde sa riešenie?
07. január 2020

Juraj

Možno raz...až sa bude chcieť niekto pochváliť...ale dovtedy niet ako bezpečne prepojiť Vrakunu s Ružinovom...
08. jún 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Ružinov
10. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, situáciu preveríme a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie

Miestny úrad Ružinov

V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
14. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, predmetné dreviny rastú na pozemkoch, ktoré nie sú zverené do správy mestskej časti. Vyzveme vlastníka pozemku, aby zabezpečil orez korún stromov.

Komunikačné oddelenie

Miestny úrad Ružinov

V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
14. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Slovenský pozemkový fond, Slovenský vodohospodársky podnik
14. jún 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iné
15. jún 2022

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

podnet sme preposlali zodpovednému subjektu.

S pozdravom,

Martina
Odkaz pre starostu
[email protected]
14. apríl 2023

Juraj

Myslím že zodpovedný nechcel byť nikto. Našťastie sa toho chytil p. starosta Kuruc a v rámci možností poriešil najmä zákrutu. Žiaľ plnohodnotné a bezpečné cyklo a pešie prepojenie neexistuje a asi ani dlho nebude.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania