Dúbravka Hanulova ulica cesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Mari 22. septembra 2017

Pán starosta, pred rokom ste kdesi písali, že sa bude rekonštruovať cesta na Hanulovej ulici.... je pomaly jeseň a stále nič... plánuje sa to teda počas zimy????? Možno by stálo za snahu rozšírenie cesty aspoň o pol metra - meter po stranách v úseku Hanulova 9 až 11.
Rovnako tak ma zaujíma, či m.č. neuvažuje o nejakej autobusovej linke, napr. ako je mini linka 27 v Dúbravke, ktorá zachádza aj hore na sídlisko nad Homolovu.... teda či sa neuvažuje o linke po Hanulovej, je tam predsa len Domov dôchodcov a starčekovia ani nemajú chuť kamsi chodiť, keď sú až tak na kopci. Napr. predĺžením linky 27 nie na Alexiho, ale okolo Dolinského poza Sokolíkovú, po Hanulovej smerom dole. A samozrejme zhustenie grafikonu. Verím, že táto linka by mala úspech. Ďakujem

24. september 2017

Odpoveď samosprávy

O potrebe rekonštrukcie Hanulovej ulice sa hovorí už veľa rokov a sme si dobre vedomí zlého stavu tejto komunikácie. Bohužiaľ keďže bola dlhodobo zle udržiavaná je dnes už v dosť zlom stave. Vzhľadom na to, že aktuálne predpokladaná výška nákladov na jej rekonštrukciu je okolo 400 000 EUR, čo je na úrovni dvoch ročných rozpočtov (!) na opravu všetkých komunikácií a chodníkov v Dúbravke, nie je to v možnostiach mestskej časti. Radi by se v budúcoročnom rozpočte vyčlenili časť prostriedkov adresne na Hanulovu ulicu a začali aspoň po častiach s jej opravami..Aj v tomto roku sme minuli viac ako 200 000 EUR na opravy ciest a chodníkov v celej Dúbravke Každý rok sa snažíme získať na nevyhnutné opravy prostriedky aj z iných zdrojov, pokiaľ budeme úspešní určite pôjdu prednostne na Hanulovu ulicu.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
28. október 2017

Jan B

cize bude sa opravovat az z nej bude uplny tankodrom?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania