Pohyb vozidiel po tráve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Robert Holota 24. septembra 2017

Dobrý deň.Chcem nahlásiť problémový príjazd a následne parkovanie pred budovou Červeného Križa na Mileticovej 59.Už asi rok tam prichádzajú a parkujú autá na ceste,ktorá nie je dostatočne široká,čiže sa musia obchádzať po trávnatej ploche.Tráva nadobro zmizla a v prípade daždivého počasia pôdu rozrývajú a roznášajú blato ďalej.Navyše je tam aj kryt kanála,ktorému asi tiež neprospieva jazdenie áut.Cca 50 m odtiaľ je veľké parkovisko,kde v pohode môžu parkovať.Bolo by vhodne umiestnenie zabran braniacim pohyb áut a ďalšieho devastovania prostredia.Ďakujem.S pozdravom Robert Holota.

31. október 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Lokalitu sme obhliadli. Momentálne hľadáme najvhodnejšie riešenie.

MU Bratislava - Ružinov
10. január 2018

Robert Holota

Problemove parkovanie Mileticova 59

Dobrý deň.
Posielam Vám opäť podnet na riešenie tohto arogantného parkovania a jazdenia áut po zeleni.Písal som asi pred tromi mesiacmi,v snahe zabrániť tomu,čo už nastalo.Bohužiaľ pre nás,obyvatelov danej zóny sa nič neriešilo.Takže zopakujem situáciu.Pred budovou Červeného kríža parkujú autá,či už zamestnancov alebo účastníkov kurzov,na komunikácii,ktorá nemá dostatočnú šírku,takže následne autá,parkujúce na konci radu,musia obchadzať ostatné autá po zeleni,ktorá tam už samozrejme nie je,brázdy dosahujú hlbku 10-20 cm!!!,kanál,po ktorom sa jazdí,už je dosť vychýlený a smeruje k havarijnej situácii,atď.... Celkovo miesto pripomína okolie JRD a nie Červeného kríža.Parkovať sa dá pred Delfínom,cca 30 sek peši,preto by som prosil o riešenie tejto situácie v prospech životného pros.Ďakujem.
21. január 2024

Jakub

Overenie stavu podnetu - podnet bol čiastočne vyriešený parkovaciou politikou. Bolo by vhodné dosypat zeminu na vyjazdenych kolajach
25. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, situáciu preveríme a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie

Miestny úrad Ružinov

V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
29. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, požiadame dodávateľa o úpravu a vyrovnanie terénu.

Komunikačné oddelenie

Miestny úrad Ružinov

V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania