Vjazd vozidiel do vnútrobloku na Púpavovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Neriešený

Tazke stavebne mechanizmy a nakladne auta jazdia cez priechod pre chodcov na chodnik do vnutrobloku na Pupavovej ulici. Chodnik je uzky a samozrejme nie je a nikdy nebol stavany na jazdu aut. Priechod samozrejme tiez nebol stavany ako vjazd. Aj preto tazke a velke auta jazdia po zeleni, nicia zelen a vytvaraju hlboke blatove jamy a roznasaju blato. Ziadam okamzite zabranit vjazdu aut do vnutrobloku, zabranit niceniu zelene a ziadam, aby stavebnik na vlastne naklady obnovil vsetky znicene plochy vratane chodnika.

02. október 2017

Ignác gwsssc

Nicenie a blokovanie chodnika a rovnako nicenie zelene pokracuje aj dnes.
02. október 2017

Odpoveď samosprávy

V povolení na zaujatie verejného priestranstva z dôvodu rekonštrukcie zábradlí a odstránenia systémovej poruchy kazetových stropov predsadených lodžií na ulici Púpavova 24 je jasne stanovená podmienka uviesť plochy po ukončení prác do pôvodného stavu. Splnenie tejto podmienky sa kontroluje.


Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
03. október 2017

Ignác gwsssc

To je mi novinka, ze sa da povolit blokovanie celeho chodnika a znicenie chodnika... teda fakt zaujimave, gratulujem. Budete kontrolovat aj uvedenie chodnika do povodneho stavu?
06. november 2017

Ignác gwsssc

Nicenie zelene intenzivne pokracuje. Mnozstvo tazkych aut kazdy den parkuje na zeleni. Nicia samozrejme kazdy den aj chodniky a blokuju ich. Ohrozuju chodcov a deti - ihrisko je vzdialene len par metrov.
08. november 2017

Ignác gwsssc

Mile OPS, co je tu V riešení? Nicenie zelene, chodnikov a vseobecne zivoteho prostredia tu prebieha kazdy jeden den.
22. december 2017

Ignác gwsssc

Zdevastovane okolie
25. máj 2018

Ignác gwsssc

Zlocinci v tazkych nakladnych autach nicia pravidelne zelen, travnik a aj samotne chodniky vo vnutrobloku Pupavovej ulice. Vandali z firmy triv.sk s nakladnym autom spz: BL523HB prave totalne zasa znicili travnik znovu vysadeny mnou a neznamym susedom. Samozrejme tieto chodniky nie su stavane pre nakladne auta, teda kazdy takyto prejazd ich nici. Ziadam okamzite zabranit vjazdu aut na tieto chodniky alebo aspon na zelen! Ziadam okamzite osadit pevne stlpiky alebo obrovske tazke kamene, ktore zabrania vjazdu na zelen!
17. október 2018

Ignác gwsssc

Tazke nakladne auta a stavebne mechanizmy nicia zelen, nicia chodniky a ohrozuju zivot a zdravie deti. Ziadam okamzite zabranit vstupu akychkolvek vozidiel na zelen a chodnik pevnymi zabranami, stlpikmy alebo obrovskymi kvetinacmi tak ako je to o blok nizsie.
04. december 2018

Ignác gwsssc

Auta jazdia po celej sirke chodnika. Ohrozuju deti iduce na ihrisko. Parkuju na chodniku. Pri jazde a parkovani nenechavaju ani centimeter miesta pre chodcov. Ziadam pevnou stavebnou zabranou zabranit vjazdu aut do vnutrobloku od bytovky Pupavova 22.
21. február 2019

Michal Oravec

Osobne aj tazke nakladne auta jazdia po chodniku a travniku, devastuju zelen, vytvaraju vyjazdene kolaje a blatove jamy. Nicia chodnik, ktory samozrejme nema nosnost pre auta. Zaberaju pri jazde celu sirku chodnika a nebezpecne ohrozuju chodcov (aj male deti!). Toto cele 20 m od detskeho ihriska.
06. máj 2019

Michal Oravec

Prosim a ziadam osadit PEVNE stlpiky alebo naozaj VELKE kvetinace tesne pri priechode na zabranenie vjazdu motorovych vozidiel cez priechod na chodnik do vnutrobloku podobne ako pri Púpavovej 8. Auta devastuju chodniky, nicia zelen a smrtelne ohrozuju deti okolo ihriska. Pre tych, co absolutne musia vojst autom do vnutrobloku, stale zostanu minimalne dva vjazdy - z toho jeden jediny je siroky pseudo-oficialny: pri Pupavovej 26.
09. máj 2019

Michal Oravec

prosim OPS o preposlanie podnetu na MC. takmer 2 roky sa nikto k tomu nevyjadril.
09. máj 2019

Admin KV

Dobrý deň, pán Oravec,

podnet som preposlal Miestnemu úradu 25. mája, 11. júna, 17. októbra, 4. decembra 2018, 21. februára a 6. mája 2019.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
10. máj 2019

Michal Oravec

Vyjazdene kolaje, znicena zelen, zlomeny strom... Ziadam obnovit zelen na naklady tych stavbarov co to znicili.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania