Ďakujeme Orange!

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Dobry den , nedávno firma Orange v zastúpení v hore uvedenej prílohe ( foto) robila činnosť, ktoru nedala do pôvodného stavu, tak ako bolo dohodnute v zmluve. Po ukončení prac zhrnula zeminu tak, ze vznikli nad úrovňou trávnatej plochy navozene kopy zeminy, co poškodilo celkový vzhľad nášho okolia, zemina ako si mysleli pani sa neprepadla do jarkov, ktore boli vykopane, ale ostala nad úrovňou pôvodnej plochy a tym vzniklo to co vidno na priložených foto. Poprosime dat do pôvodného stavu a zatrávňovanie urobit tak isto dodatočne , co si myslime ze v dnesnej dobe nie je problem pri moznosti pokladky travnikoveho koberca. S pozdravom obyvatelia Iljusinovej ulice . Prajeme pekny den.

05. október 2017

D.Daniela

Nejako je ticho od datum podnetu, t.j.29.9., dnes je uz 5.10.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13. október 2017

Vlado

Dnes je 13.10 a ziadna odpoved, mame tomu rozumieť ze tato stránka je uz nefunkčná ako komunikacia medzi mestom a obcanmí? Medzi casom sme aj kontaktovali firmu, ktora prace vykonávala , bolo nam sľúbené, ze problem odstránia a ostalo znova len pri sľuboch a zavádzaní. Poprosim kompetentných o nápravu. Pekny vikend vam prajeme. Obyvatelia Iljusinovej ulice.
18. október 2017

Odpoveď samosprávy

Na problém sme upozornili priamo investora - Orange, ktorý prisľúbil nápravu.

mestská časť BA-Petržalka
24. október 2017

Peter

Vazena samosprava.Vy nemate co investora upozornovat,ale vyzvat ho k dodrzaniu zmluvy s bezodkladnym ucinkom.
04. november 2017

Vlado

Prosim o zverejnenie dokumentu, ktory ste zaslali priamo investorovi. Do dnešného dna sa vo veci nepohlo nic dalej . Dakujeme !
07. júl 2020

Martin Uváček

Po troch rokoch ani nevidno že tam nejaký výkop bol. Myslím že vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania