Auto na pešej zóne

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Uzavretý
meno
Dana 01. októbra 2017

Dobry den,
fandim tomu, ze sa mestska cast snazi o pesiu zonu pri zdravotnom stredisku Sch. Trnavskeho. Osadili sa stlpiky, aby sa medzi chodcami nepromenadovali auta. Lenze auta zasobujuce lekaren v stredisku denne jazdia az k dveram lekarne cez travnik. Bud idu ako je na pripojenych fotkach alebo spodom okolo VUB, tam uz vyjazdili slusne kolaje. Bude sa s tym nieco robit?

17. október 2017

Odpoveď samosprávy

Zásadným spôsobom sme obmedzili pohyb áut na chodníku v blízkosti zdravotného strediska. Nechceme znemožniť lekárni zásobovanie liekmi a zdravotníckym materiálom. Myslíme si, že lekáreň v zdravotnom stredisku má svoje opodstatnenie a verím, že aj chodci by mali byť natoľko ohľaduplní, aby strpeli zopár áut zásobujúcich lekáreň.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
17. december 2017

Obyvateľ Dúbravky

Ničenie trávnika, jazdenie aút po chodníku

Napriek snahe samosprávy osadenie stĺpika nezastavilo jazdenie aút po chodníku. Teraz jazdia po trávniku, zničili zeleň a vytvorili akurát bahno. Bude to ťažké riešiť ale je to bezohľadnosť tých ľudí čo to robia. Možno mestská polícia alebo polícia.
17. december 2017

Odpoveď samosprávy

Občania nás už upozornili aj priamo. Rokujeme s prenajímateľmi a vlastníkmi objektu a žiadame dodržiavanie obmedzenia vjazdu na pešiu zónu.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania