Zábrany na ceste

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený
meno
Erik Mally 12. júna 2013

Dobry den,
smerom z Jasovskej ulice na Jarovsku bazantnicu za depom metra su umiestnene minimalne tri zabrany na prechod autom cez tuto cestu (rozne betonove stlpy , kopce hliny na zabranenie prechodu auto cez zeleznicne priecestie a ine zatarasy). Pritom cesta sa nachadza v navigaciach ako volne pristupna, su na nej dopravne znacky (napr STOP pri zeleznicnom priecesti).
Je to v poriadku?
Zatarasy sa tam objavili cca v maji 2013.
Dakujem za odpoved

13. jún 2013

Mato

asi uz sukromna podla navigacie sa nedrz podla jednej som mohol ist rovno po ceste ktora bola uzavreta lebo uz 20 rokov je prepadnuta a neexistuje a svagor podla dalsej mal odbocit do pola na dlhej rovinke a dorazil do firmy ktora bola od miesta 100km. nie v kazdej navigacii su platne cesty kedze nema kto overit vsetky cesty a aktualizovat podklady
13. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská časť Bratislava-Petržalka nespravuje predmetnú komunikáciu ani žiadne komunikácie v lokalite za Panónskou cestou. So žiadosťou o určenie zodpovedného správcu komunikácie je potrebné sa obrátiť na Hlavné mesto SR Bratislava.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
28. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Zábrany sa podľa vyznačenia na snímke nachádzajú v katastrálnom území Petržalka na pozemkoch C-KN p.č.3051/41 a 3041/4, ktoré sú zapísané na Správe katastra na liste vlastníctva (LV) č.3168 v prospech vlastníka: spoločnosť AVESTUS PETRŽALKA s.r.o.
V prílohe je LV, snímku z katastrálnej mapy s vyznačením predmetných zábran. Jedná sa o účelovú komunikácie, ktorá nie je verejnou komunikáciou a nespravuje ju mesto, ale vlastník pozemku.
Navigačné systémy nezobrazujú oficiálny stav a nie sú schvaľované cestným správnym orgánom, a málokedy sú podrobne aktualizované.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
05. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: AVESTUS PETRŽALKA, s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania