Aktualizovať podnet
Obojsmerný zákaz vjazdu na ulici Za humnami

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Obojsmerný zákaz vjazdu na ulici Za humnami

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Neriešený
meno
Jano 10. októbra 2017

Dobrý deň.
Chcel by som sa opýtať, ako je možné uzavrieť z oboch strán komunikáciu ulice Za humnami, značkou zákaz vjazdu okrem dopravnej obsluhy (teda obyvatelia s trvalým pobytom na tejto ulici tam máju vjazd a prejazd povolený, ostatní obyvatelia máju prejazd zakázaný). Predpokladám, že táto komunikácia patrí pod spravu MiU Vajnory a nie je súkromnou komunikáciu, teda všetci obyvatelia Vajnôr platiaci dane máju rovnaké právo tade prechádzať. Prejazd cez Vajnorské jazero je povolený obyvateľom Vajnôr, čo mi dáva akú takú logiku, ale uzavretie tejto ulice pre obyvateľov ostatných ulíc vo Vajnoroch si myslíte, že je právne možné? Rozumiem, že chcete obmedziť počet áut, hlavne ráno cez túto ulicu, ale potom sa možu uzavrieť takýmto sposobom všetky verejné ulice... Ďakujem za odpoveď.

13. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Vzhľadom na to, že riešenie tohto podnetu vyžaduje komunikáciu s orgánmi štátnej správy, prosíme o pochopenie a trpezlivosť.



Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania