Tma ako vo vreci

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Zlatica Karafiatova 10. októbra 2017

Dobrý deň pán starosta nastávajú zimné mesiace kedy je ráno a večer tma, pred vchodmi34,36,38 a v ich okolí nesvieti žiadna lampa či iný zdroj svetla, nevidno si ani nos medzi očami a keď príde sneh a ľad na tých krivých chodníkoch , ktoré sú aj za bieleho dňa nebezpečné to bude sranda v tej tme, možno sa čaká na trestný čin ,potom sa to rozhýbe a budú aj peniaze, magistrát na nás kašle kým sa páni hore dohodnú kedy príde na nás rad a ktorá firma to bude zabezpečovať a mať pod kontrolou mi poriadni občania ktorý si platíme dane sa môžeme pozabíjať zato že bývame v pentagone prosím nemohlo by sa dať aspoň také svetlo ako máme na bráne vchodu 34-36, alebo nájsť zatiaľ iné vyhovujúce riešenie spoliehame na Vás pán Kuruc.

10. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Osvetlenie v celom hlavnom meste spravuje spoločnosť Siemens. Preto podnet zasielame im. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
10. október 2017

cestár

Vážená pani/slečna Zlatica.
Určite sa nechcem zastávať Vášho pána starostu, ale v tomto prípade nemôže nič robiť. Celú záležitosť musí riešiť hlavné mesto Bratislava. Aj odpoveď pani Mgr. Dvorskej je nesprávna, lebo vlastníkom a správcom verejného osvetlenia na celom území Bratislavy je hlavné mesto, ktoré následne požadované práce objedná u Siemensu. Hlavné mesto malo uzatvorenú zmluvu na údržbu verejného osvetlenia so spoločnosťou Siemens na 20 rokov, ktorej účinnosť skončila koncom roku 2016 a dnes máme už október 2017. Áno, je to tak, nie je to fejk. Lenže pán primátor Nesrovnal celú záležitosť dostal do situácie tak, že situáciu zanedbali na magistráte a aj na značné množstvo námietok poslancoiv mestského zastupiteľstva vypísal pre mesto veľmi nekvalitne pripravené verejné obstarávanie na údržbu verejného osvetlenia. Bude ako nebolo. Želám pevné nervy.
10. október 2017

zlatica

Možno sa spojime vsetci obcania ktorý dopadli ako mi a pôjdeme si pre osvetlenie k magistrátu hlavneho mesta bratislavy im lampy chybat nebudu.vsak aj tak sa nevedia dohodnut aj pan primator Nesrovnal nam istotne pomoze s osvetlenim z okolia svojho domu.a bude po paráde.
21. november 2019

K02

Ako som videl lampy sú opravené, niektoré vymenené akurát jedna lampa na tejto ulici robí problém kvôli konárom.
26. november 2019

K02

Poloha tohto podnetu nesedí zo situáciou a popisom. Toto je Stavbárska 9 kde lampy sú a nesvieti len jedna z dôvodu vysvetleneho v inom podnete.
26. november 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, Karol,
ďakujem za info, podnet uzavriem ako vyriešený. S lokalizáciou podnettu máte pravdu, niekedy to systém zle priradí.

S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania