Podozrivé parkovacie miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Michal 17. októbra 2017

Cez noc pribudli na ceste pozdĺž celej ulice priamo v jednom jazdnom pruhu na obojsmernej komunikácii zvláštne parkovacie miesta. Majú neštandardnú a rôznu dĺžku a chýba zvislé dopravné značenie. Miesta sú umiestnené nebezpečne vo vozovke a aj priamo v zákrute, kde denne vznikajú kolízne situácie. Na začiatku ulice oproti podniku "u Lenina" vzniklo miesto s prekrížením a bez akéhokoľvek zvislého značenia. Prosím o preverenie situácie, nakoľko mám podozrenie, že parkovacie miesta vznikli nelegálne. Ďakujem.

17. október 2017

cestár

Vážený pán Michal, toto je ukážka parkovacej politiky primátora Nesrovnala v súčinnosti s mestskými časťami. Všetci vravia, aký sme právny štát. Verejná správa, ktorá by mala byť vzorom, bez mihnutia oka porušuje všetko, čo sa porušiť dá, lebo všetko pre občana. Doporučujem im, aby si dôkladne naštudovali súčasne platný zákon. Úmyselne nepíšem zákon a paragrafy, nech si to "odborníci" samosprávy naštudujú. Veľmi som zvedavý na ich stanovisko, a kto bude zodpovedný za vzniknutý stav a komu budú zosobnené náklady na odstránenie nedostatkov a uvedenie do stavu zodpovedajúcemu podľa platnej vyhlášky.
18. október 2017

Ronald Budovský

Nerozumiem, komu môže toto vadiť ? Na daných miestach sa parkuje už niekoľko desiatok rokov a teraz keď tam niekto namaľuje čiary, tak to vadí ??? Hlavne by ma zaujímalo KOMU KONKRÉTNE a hlavne PREČO ??? "Kolízne situácie" tu paradoxne vznikajú tiež "ODJAKŽIVA" a nikto to doteraz neriešil ??? To, že tu celodenne parkujú autá z iných okresov Slovenska a domáci nemajú kde parkovať nikoho nezaujíma ???
18. október 2017

Ronald Budovský

Keď tu tak "veselo" pridávate komenty, prečo sa neprihlásite menom ? Bývate vôbec v tejto lokalite ??? Poznáte parkovaciu situáciu daného miesta ???
09. júl 2019

Martin Uváček

Nevidím v tom žiaden problém. Parkovanie je jasne povolené na jednej strane ulice, na druhej časti je žltá čiara a zákaz zastavenia. Pán cestár tu už dostal naň so svojim spamovanim, takze na jeho názory škoda reagovať. Nevidím tu žiadne kolízne situácie ani žiadne parkovanie v zákrute.
21. jún 2021

Martin Uváček

Podnet je potrebné opäť preposlať samospráve, resp. zodpovednému subjektu. Ja ho považujem za vyriešený.
21. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom

Veronika Prachárová
Odkaz pre starostu
[email protected]
20. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Mestská časť Bratislava-Nové Mesto spracovala projekt rezidenčného parkovania na Bielom Kríži.
Aktuálne prebieha jeho schvaľovanie na magistráte hlavného mesta SR Bratislava.
Následne budú vykreslené parkovacie miesta na Bielom kríži v zmysle platnej normy a schváleného projektu.

Za porozumenie ďakujeme.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
14. október 2022

Martin Uváček

V mieste je už vyznačené nové parkovanie aj s parkovacími pásmi.
14. október 2022

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania