Aktualizovať podnet
Chýbajúce lavičky na detskom ihrisku Koniarkova

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Chýbajúce lavičky na detskom ihrisku Koniarkova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Martin 16. októbra 2017

Na pekne upravenom a udržiavanom detskom ihrisku, "detskom parku" medzi ulicami Koniarkova - Na doline - Skuteckého my rodičia vnímame veľký nedostatok lavičiek predovšetkým v deťmi mimoriadne hojne využívanej a nedávno vynovenej časti s preliezkami, hojdačkami a prevažovačkami. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú iba dve (prednedávnom osadené), čo je veľmi málo. Niet sa kam posadiť, o čo sa oprieť (najmä tehotné mamičky, rodičia s malými detičkami na rukách, starí rodičia).
Dovoľujem si požiadať o osadenie ďalších lavičiek; návrh ich umiestnenia a prípadný počet načrtávam na priložených fotografiách.
Zároveň sa chcem opýtať, či nemáte informáciu o opätovnom umiestnení maľovanej "knižničky" v priestore ihriska. Chýba nám.

Ďakujem!

16. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.




Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory
09. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Martin,
Ďakujeme za podnet ktorý ste nám poslali. Úprava detského ihriska prebieha priebežne . V prvom kroku sme sa zamerali na inštaláciu nových atrakcií pre deti ako sú hojdačky a detská lanovka. Vymenili sa tiež lavičky ktoré boli v zlom technickom stave. Spomínaná knižnička bude tiež čoskoro osadená. V druhej fáze ktorú máme naplánovanú v jari pribudnú ďalšie lavičky. V súčasnosti je v areáli detského ihriska k dispozícii 11 lavičiek.


Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory

10. november 2017

Martin

Ďakujem za odpoveď.
Potešila ma informácia o plánovanom osadení knižničky i ďalších lavičiek.
Iste, na ihrisku lavičky sú, ale chýbajú najmä na konkrétnych zvlášť frekventovaných miestach, ktorých fotky som priložil k môjmu podnetu - tam sú ďalšie sedenia naozaj potrebné, lebo jedna lavička, ktorá je tam momentálne (a ďalšia kúsok opodiaľ), na tom mieste naozaj nestačí. Tie, ktoré ste nafotili na ostatných častiach ihriska, sú fajn, a myslím, že aj dostačujúce.
Vďaka za Váš záujem a zodpovedanie podnetu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.