Prekážky na cestnej komunikácii

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Neriešený
meno
Martin 17. októbra 2017

Policia uz mesiace ignoruje svojvolne zaberanie parkovacich miest roznymi prekazkami.

22. október 2017

Matej Hener

Vazeny Martin! Po prve dana ulica na Turcianskej ulici nie je zriadena na parkovanie, to jest oficialne ziadne parkovacie miesta tam nie su zriadene a vsetky parkujuce auta porusuju zakon ( mam to overene mestkou policiou)
A dane prekazky su tam z nejakeho dovodu. Napriklad pred nasou branou, ked stoja auta clovek ma problem zaparkovat auto do dvora a nasledne z neho vyjst) a ti, co tak stoja duplovane porusuju zakon. Tak asi preto su tam prekazky. Treba sa nad tym zamysliet. Kludne nech si vodic da prekazky prec, ale potom nerucim za to auto pred branou, ak ho obucham!!!!!
31. október 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Informáciu sme odstúpili Mestskej polícii.

MU Bratislava - Ružinov
07. apríl 2020

Matko

Vážený pán Hener. Ak ani na danej fotke, priloženej k tomuto dlhodobo neriešenému problému, nevidíte dopravnú značku P ako parkovisko, tak potom neviem ako ste mohli získať vodičák. Po druhé, ak niekomu poškodíte auto, máte to riešiť ako škodovú udalosť a nie zakončiť to slovami "tak ti treba nemáš tam parkovať". Majitelia rodinných domov v okolí si nedávajú kýble a stoličky kvôli tomu, že sa nedostanú do brány ale kvôli tomu, že sa im nechce otvárať brány a je im to takto jednoduchšie. Zadarmo si zaberajú verejný priestor. Pribudli tu aj nelegálne nápisy na cestách a to je len kvôli tomu, že samospráva si takéto veci nevšíma a nerieši. Riešenie je jednoduché, vyznačiť parkovacie miesta na danej ceste... Ale oficiálne...
27. máj 2020

Anonymný užívateľ

Turčianska ulica je naozaj ,,učebnicovým" príkladom ľahostajnosti zodpovedných úradov!
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/48630/ruska-ruleta-na-krizovatke-sarisska-turcianska#comment-form

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania