Kruhový objazd na Rusovce

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Vladimir 18. októbra 2017

Dobry den,

hoci medzi Petrzalkou a Rusovcami je cerstvo postaveny kruhovy objazd, jeho riesenie nie je velmi stastne.

Tiez vzhladom na kapacitu ktoru bude musiet coskoro zvladat, ho uz teraz vidim ako nedostatocny (na slnecniciach postavia 5000 bytov + obch. centra atd.

Ten kruhovy objazd ma byt aspon 3 prudovy. Prosim zaradte to do svojho planovania, jeden pruh navyse sa mal postavit este na zaciatku, bolo by to ovela lacnejsie. Tiez 2 pruhy oboma smermi aspon ku slnecniciam - ak nie rovno do Rusoviec :)

Prosim zaradte to do planu, nie na 5 rokov, ale asi cim skor
Dakujem

18. október 2017

atómové digitálky

Ech ,prosím ťa čože by si ty chcel od "ludí " ,čo nechali medzi týmto kruháčom a výjazdom na Jarovce jednoprúdovú cestu,títo tupci nemyslia deň dopredu,nieto 5 rokov dopredu.
30. október 2017

Martin Nýdr

Je to nezvládnuté, nie len projekčne, ale aj realizačne, celý kruhový objazd vrátane Azúrovej ulice. Dedinská cesta bez spevnej krajnice, bez obrubníkov, bez verejného osvetlenia, bez chodníkov pre chodcov a cyklocesty. Žiadne parkové úpravy okolo komunikácie - neuviedli do pôvodneho stavu ani len trávnik pri ceste, samá burina, suť, nerovnosti, množstvo odpadkov zo stavby. vysadili len 5 úbohých stromčekov, ktoré pomaly rastú a sú náchylné na sucho. Stožiare osvetlenia čo robili nové okolo kruháča majú už rozpadnuté základové vence, asfaltová vozovka má priečne a pozdĺžne nerovnosti, vodorovné dopravné značenie amatérsky urobené. Je to hanba investora a hlavného mesta že takéto niečo odsúhlasili a prevzali do prevádzky. Ale nové bilboardy tam už sú!
22. marec 2022

Martin Uváček

Aktuálne sú už dostavané ďalšie slnečnice a otvorená diaľnica D4. Nemám pocit že by situácia na objazde nejak kolabovala.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.