Buchotajúce koľajnice

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
Peter 19. októbra 2017

Z Ursinyho smer Racianske myto cca 100m pred Rac. m. je na kolajniciach "rozpojka" ktora je dost stara, nedotiahnuta este na drevenych podvaloch a pri prejazde elektriciek dost buchaju (neprijemne to je najma skoro rano a neskoro vecer), teda dala by sa pri rekonstrukcii dana rozpojka dat priamo na zastavku Rac. myto? ?
alebo aspon ju dat na betonove podvaly (nove kolajnice v useku) a PRAVIDELNE ju dotahovat aby nerobila tolko buchotu (rachotu pri prejazde). Dakujeme za tichsi spanok a menej kolisavu jazdu pri prejazde ked clovek stoji v elektricke danym usekom.

19. október 2017

Peter

Dopravny podnik tvrdi ze v danom useku su len betonove podvaly - asi sa treba ist osobne prist pozriet na tu novinku betonovu co vyzera ako drevo :-)
21. október 2017

Anonymný užívateľ

Tie drevené podvaly sú fakt zúfalstvo!
28. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujeme za nahlásenie podnetu. Týmto Vám potvrdzujeme jeho prijatie a už sa ním zaoberá príslušné oddelenie. Veríme, že Vám odpoveď prinesieme čo najskôr.

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti
05. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
váš podnet sme preposlali oddeleniu koľajových tratí DPB, a. s. na riešenie. Máme informáciu, že dilatačné zariadenie v rámci údržby bolo dotiahnuté, podbité, čím sa hlučnosť výrazne znížila.

odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, akciová spoločnosť

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania