Reklamný panel pred River Parkom

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Dan 23. októbra 2017

Na nábreží pred River Parkom pribudli reklamné panely tesne natlačené na cyklotrasu, ktoré zakrývajú výhľad do križovatky a vytvárajú nebezpečenstvo kolízie chodcov kolmo križujúcich cyklotrasu a cyklistov.

23. október 2017

Roman Salkovic

Minuly tyzden som sa do jedneho skoro zachytil, nesiel som pritom vobec rychlo ale sledoval som inych chodcov a cyklistov na opacnej strane a nevsimol si znacku ktora je tesne pri cyklotrase.
23. október 2017

Roman Salkovic

Inak dost trapny a zaroven smutny pokus J&T riesit problemy na mieste, kde sa aj ich pricinenim dostavaju chodci a cyklisti do koliznych situacii. Namiesto takychto kampani by mohli ubrat pol metra z teras, ak by to v J&T mysleli vazne. Im su ale neaki cyklisti zjavne ukradnuti, lebo ich cielom je zjavne prilakat viac promenadujucich sa chodcov, co sa rovna vyssie trzby.
23. október 2017

Nacbo Ynmynona

Tú ceduľu by si mali J&T dať do kancelárie, aby vedeli, že pri ďalšej výstavbe majú tolerovať návštevníkov promenády a nechať im z nej trochu viac.
24. október 2017

[email protected]

Spravit z promenady battlefield, to nepotrebuje ani vela invencie, ani zvlastne usilie. Tabule mozu dat kludne prec. Na bicykli tade prechadzam opatrne, aby som dal pozor na kravicky a teliatka a ked som tam ako chodec, som obzvlast pozorny, aby ma nezrazil nejaky dvojkolesovy trubiroh.
24. október 2017

Miriam

Zóna tolerancie - čiže keď do mňa niekto narazí na bicykli ci korčuliach tak to budem tolerovať.
Mimochodom:
promenáda = prechádzka, prechádzková cesta; hromadné prechádzanie sa (v meste, v parku a pod.)
tak prečo bicykle?
24. október 2017

Nacbo Ynmynona

Ľudia sa tam práveže zväčša navzájom tolerujú, čo je dosť obdivuhodné na taký zúžený, frekventovaný a neprehľadný priestor, ktorý vytvoril developer. A to len honbou za ziskom a vďaka pasivite mesta. Ako je vôbec možné, že ľuďom zabral promenádu a teraz má ešte drzosť ukazovať na nich prstom, že oni musia byť tolerantní. Oni predsa na rozdiel od developera tolerantní sú a robia čo môžu, aby tento verejný papriestor mohli využívať aspoň tak ako kedysi. Nech sa poučí developer aj mesto a nezničia nám aj zvyšok nábrežia.
31. október 2017

Lučenič

Z akejkoľvek zóny tolerancie by sme mali najprv vyňať takýchto developerov, finančné skupiny a oligarchov. Po ich likvidácii by sa nielen v tomto meste žilo všetkým kvalitnejšie.
16. november 2017

Juraj Diačik

Ak je raz niečo promenáda, to znamená, že to nie je cyklotrasa ani závodisko. Na toleranciu sa spoliehať na Slovensku nedá. Ak je zakázaná jazda bicyklom po chodníku, a ak je promenáda viac chodník ako vozovka, tak je to jasné, či?
16. november 2017

Nikola Nikita

Ja si myslím, že by tam na zúžených miestach mohli byť cyklisti opatrnejší na chodcov. Je to o ľuďoch a niektorí majú dosť problémov so svojim egom.
16. november 2017

Nacbo Ynmynona

Juraj, promenáda je rozdelená na časť pre peších a časť pre cyklistov, tak ako to je aj v iných mestách. S tým rozdielom, že tam sú developeri a samosprávy na vyššej úrovni a nechajú ľuďom priestor. Pred Riverparkom je situácia zlá, lebo developer pokazil čo sa dalo a mesto mu v tom nezabránilo. A teraz to developer "ututláva" vyvolávaním konfliktu medzi chodcami a cyklistami. Obávam sa, že to robí preto, aby rovnako zničil aj zvyšok promenády a potom z toho zase obvinil "netolerantných" chodcov a "netolerantných" cyklistov.
21. apríl 2020

Martin Uváček

Tieto tabule tam už nie sú.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania