Odstavené vraky a karavan na Kaukazskej.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Peter 24. októbra 2017

Dobry den.Chcel by som upozornit na dva odstavene vraky znacky Opel na Kaukazskej ulici,pri cintorine Petrzalka.Taktiez na odstaveny karavan,v ktorom mimochodom normalne byvaju ludia.Hlavne ohladom karavanu chcem vediet,ci tento okupuje mestsky pozemok opravnene alebo nie.Nakolko tento stav trva uz cca 2 roky(karavan)a navyse sa v tom mieste kde stoji otacali autobusy MHD(linka 80)a teraz su vodici nuteni otacat sa o kusok dalej,navyse s pouzitim cuvania,cim musia porusovat zakon 8/2009 a takisto aj interny predpis DPB a.s.,ktore urcuju povinnost vodica pri cuvani zabezpecit si nalezite poucenu osobu ktora cuvanie zabezpeci po stranke bezpecnosti.Samozrejme ze takuto osobu nemaju odkial tito vodici zohnat,cim musia porusovat uz vyssie spominane predpisy.Peter.

24. október 2017

Vodafonix

Ten zeleny Opel Astra G mal ECV: MY289AP, VIN: W0L0TGF35Y2120752 a bol donedavna pri privese, ktory obyvaju asociali, ktori sa nastahovali aj do zrucanej budovy pri kolajniciach, hned za plotom karavanu. TK/EK samozrejme neplatna od 11/2016, teraz sluzi uz len ako externy sklad bordelu...
24. október 2017

Peter

Ano viem ze ten zeleny opel bol ich.Ale asi s tym nic nikto nespravi.Teda hlavne s tym karavanom.Tie auta moze dat s kludnym svedomim Petrzalka odtiahnut nakolko uz splnaju podmienky urcenia za vrak.Vid tento odkaz :
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/27117/kempovanie-na-kaukazskej
24. október 2017

Peter

A predpokladam ze aj ten strieborny odniekial dotiahli oni.:-)
25. október 2017

Anonymný užívateľ

Odporúčam prispievateľom na tento portál zasielať podnety o vozidlách bez platnej TK a EK priamo aj na Okresný úrad Bratislava, Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií. Bude to rýchlejšie a určite účinnejšie!
https://www.minv.sk/?okresny-urad-bratislava
24. november 2017

Peter Maďar

Takze niekto to uz asi riesi takto. Uz by sa niekto na to mohol pozriet a konecne to riesit? Karavan som nahlasoval uz pred viac ako rokom a stale sa nic nedeje. Nechcem radsej hovorit aky ludia tam byvaju. Zobudte sa kym sa nieco nestane!!!
02. február 2018

Odpoveď samosprávy

Mestská časť označila motorové vozidlá výzvou na odstránenie vozidiel. Jedno po bolo po krátkom čase odstránené a druhé vzhľadom na to že vyhorelo a jednalo sa tak o vozidlo poškodzujúce životné prostredie nechala odstrániť mestská časť bez ďalšieho odkladu.

mestská časť BA-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania