Dym z komína na Ul. J. Stanislava

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Neriešený
meno
Andrej 25. októbra 2017

Maják pub je fajn krčma, dobré pivo, jedlo, ale:

1/ začali kúriť - komín vyúsťuje rovno do koruny stromu (strom asi narástol od minulej zimy). Neverím, že nejaký kominár a hasič toto dovolil. Ak ten strom začne horieť, koniec sveta. Videl som, keď horelo tu blízko - na Baníkovej - roztavené okná na vedľajšom paneláku a pod.

2/ minulú sezónu slúbili, že už budú kúriť plynom a občas drevom, keď sa občas griluje. Podľa mňa kúria opäť drevom. To znamená, že denne od 9:00 do 22:00 resp. 2:00 ráno vôbec nemôžem otvoriť okno lebo dostanem dávku oxidu uhoľnatého. Teória, že vietor to proste odfúkne neobstojí, v tej medzere medzi domami sa vietor väčšinou krúti a ujde sa každému z troch okolitých panelákov, ktoré stoja od 10 do 30 metrov od komína.

No som hysterik asi ale asi nie jediný

02. november 2017

AdPo

Pozor pozor pán Andrej. Maják je zákonom a starostkou chránené lokalita, ktorá čaká na zápis do svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Oni tam môžu páliť aj malé deti a nikto s tým nič neurobí....
28. november 2017

MiÚ Karlova Ves [email protected]

Dobrý deň Andrej, kontrolu hasičskej ochrany má v kompetencii Hasičský a záchranný zbor SR, odporúčame Vám v prípade nebezpečnej situácie kontaktovať tiesňovú linku 155.
28. november 2017

MiÚ Karlova Ves [email protected]

Dobrý deň AdPo: Prevádzka Maják nie je zákonom a starostkou chránená lokalita, ktorá čaká na zápis do kultúrneho dedičstva UNESCO. V prípade, že by ste chceli spoznať kompetencie starostu, môžete si pozrieť zákon 369/1990, konkrétne paragraf 13: http://www.zakonypreludi.sk/zz/1990-369#cast2
28. november 2017

Andrej

Samozrejme, že pri požiari zavolám 155.

U krstnej v Podunajských Biskupiciach obec vykonáva preventívne protipožiarne kontroly v zmysle §23 zákona 314/2002 o ochrane pred požiarmi. Členovia DHZ, aj nebohý krstný, sú (bol) dosť nekompromisní.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania