Diskotéka v budove Cvernovky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý

Vie nam niekto poradit ako je mozne normalne ukoncit koncerty a dikoteky v budove byvalej cvernovky na rohu Parickovej a Svatoplukovej. Uz niekolko krat sme volali policiu pre rusenie nocneho kludu a dostali sme iba odpoved ze oni sa tam nemaju ako dostat a tym padom ani zakrocit. Takze kazde leto nam priamo do bytu buchaju decibely hlucnej muziky, kedze tam asi nefunguje klimatizacia tak maju okna uplne dokoran. Cital som ze su tam ateliery ale v noci sa to meni na koncertne miestnosti :(
Dakujem za odpoved

16. jún 2013

plajer

policia pomaha a chrani. len ktovie komu a koho ? vagabundov ?
16. jún 2013

gingko dvojlalocne

tak to je dobre toto. keby sa tam pachala nahodou nejaka zavaznejsia trestna cinnost, tak policajti sa budu vyhovarat, ze oni sa tam nemaju ako dostat?
toto je fakt mozne len v krajine, ktoru riadia a v ktorej udrzuju poriadok len neschopni kreteni
16. jún 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, gingko dvojlalocne,
vzhľadom k tomu, že „kreténizmus je stav výrazne zakrpateného fyzického a duševného rastu v dôsledku neliečeného vrodeného nedostatku hormónov štítnej žľazy“ (zdroj: http://en.wikipedia.org/wiki/Cretinism), neznižujte prosím vo svojich príspevkoch ľudskú dôstojnosť takto postihnutých jednotlivcov ich spájaním s ľuďmi, ktorí riadia túto krajinu a udržujú v nej poriadok. Ďakujeme.
17. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý preveril inšpektor verejného poriadku. Páričková ulica, na ktorej sa nachádzajú budovy bývalej Cvernovky, patrí do mestskej časti Bratislava-Ružinov. Váš podnet sme preto zaslali na ruživnoský miestny úrad s požiadavkou o vyriešenie tohto problému.

S pozdravom,


Tomáš HALÁN
hovorca


Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6245
Fax.: +421 2 5292 0003
Mobil: +421 902 051 743
e-mail: [email protected]

www.staremesto.sk
www.facebook.com/staremesto.sk
17. jún 2013

Anonym

au kreteni ty hore hlavne...
25. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k Vášmu podnetu, v ktorom ste žiadali o ukončenie diskoték a koncertov v bývalom areáli Cvernovky na rohu Páričkovej a Svätoplukovej ulice oznamujeme, že kontrolovanie dodržiavania nočného kľudu patrí výlučne do kompetencie zložiek polície.
Mestská časť požiadala políciu o vykonávanie častejších kontrol v danej lokalite. V prípade opakovaného rušenia nočného kľudu Vám odporúčame volať mestskú alebo štátnu políciu.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
25. jún 2013

Peter Detvan

Dobry den, tak dakujem ze informaciu, ktora samozrejme nic neriesi :( pretoze ako som pisal, uz vela krat sme volali policiu, ktora prisla ale kedze sa nedostali dovnutra tak nic nevyriesili. Navyse vraj ani nemozu zakrocit ak im niekto vydal povolenie. Mna zaujimalo ako je mozne, ze maju POVOLENIE na koncerty v budove, ktora podla mna na to nie je, kedze po prve nie je vobec odhlucnena a po druhe tam zjavne nie je ani system nejakeho vetrania ci klimatizacia, pretoze vsetky koncerty sa odohravaju pri otvorenych oknach!
29. máj 2014

BaNi

Nielen pri otvorenych oknach. Na streche budovy vedla pradiarne, kde je teraz bufet a bankomat Sl.sp., bola na jar 2013 vytvorena terasa, kt bola v lete a uz aj tuto jar, napr. 1.5., hlavnym zdrojom hluku v okoli. My sme sice policiu nevolali, ale boli sme sa informovat na stanici PZ Ruzinov-zapad a dostali rovnaku odpoved ako pan Detvan na c. 158. Domnievam sa, ze povolenie (vo vacsine pripadov) nemaju.
19. september 2014

SC

Cize, ked budem rusit nocny klud hlukom zo svojho bytu, tak ked pride policia, jednoducho jej neotvorím (nedostane sa dovnutra) a veselo si pokracujem v hluku dalej? ...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania