Problémové parkovanie na Ul. H. Meličkovej 17


V riešení
meno
Ján 28. októbra 2017

Autá neustálym zlým parkovaním na prípadovej komunikácii zabraňujú vjazdu záchranných zložiek. Vedľa je taktiež priechod pre chodcov, cez ktorý sa nedá prejsť z dôvodu tohto zlého parkovania. Je to dlhodobý problém.

28. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v prípade nesprávne zaparkovaných vozidiel je potrebné volať linku mestskej polície 159. Mestská časť nemá kompetenciu odťahu vozidiel.

Miestny úrad Mestskej časti Bratislava - Karlova Ves
29. november 2017

Ján

Miestny úrad Mestskej časti Bratislava - Karlova Ves by sa mal taktiež starať o správne parkovanie a iniciovať mestskú políciu. Nakoniec mestská polícia by mala sama riešiť tieto priestupky veď denne okolo chodí a nerobí nič. Je to niekoľko rokov čo tu je takíto problém .
06. január 2018

Ján

Situácia sa nezmenila nikto to nerieši. v poobedňajších a večerných hodinách sa tadiaľ nedá prejsť.
15. december 2019

Ján

Parkuje sa stále na chodníku kde úplne zamedzený prechod po chodníku pre chodcov. Je zamedzený vjazd pre sanitku alebo požiarnikov k okolitým domom. Parkuje sa aj na tráve.
15. január 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA IV popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na ulici H. Meličkovej v Bratislave.
MsP nemá dostatočné kapacitné možnosti k eliminovaniu všetkých protiprávnych konaní páchaných na verejných priestranstvách. Daný stav jej neumožňuje nepretržitý dohľad nad všetkými kritickými miestami.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
04. marec 2022

Ján

Autá stále parkujú na chodníku Hlavne vo večerných hodinách.
06. marec 2022

Admin KV

Dobrý deň, pán Ján. Ďakujem za aktualizáciu podnetu. Volali ste, prosím, v tomto prípade na tel. č. 159, tak ako Mestská polícia v odpovedi odporučila?

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
12. marec 2022

Ján

Áno volali. Za rohom na vedľajšej ul. MP kontroluje pravidelne parkovanie, ale tu dlhodobo chodí okolo a nerieši tento problém aj keď o tom už dávno vie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania