Aktualizovať podnet
Zastávka Hospodárska ulica

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Zastávka Hospodárska ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

V riešení
meno
Michaela Zemjánková 30. októbra 2017

V stredu okolo 19.30 som vystupovala na Hospodárskej z autobusu. Keďže tam máme prechod za autobusom stála kolóna cca 7 áut. Takže som vkročila už na prechod a keďže na pravú stranu som nevidela keď tam stál ešte autobus som spomalila a pozrela sa. Nič tam nešlo tak som vykročila ale z ľavej strany sa rútilo auto, ktoré začalo strašne brzdiť tak že skončilo pri mne že som rovno mohla nastúpiť k nemu. Predbiehal cc 7 áut, ktoré bolo pred ním a čakala kým odíde autobus a môžu pokračovať vo svojej ceste. Nebola som na tom prechode len ja, ale prvá som vykročila. Mohlo ma zraziť. Poprosím kompetentných tieto veci sa na Hospodárskej zastávke stávaju pravidlne a nie som to len ja!! Prečo máme pri MiU zariadené semafóry, prečo tam je všetko typ top a na koniec Vajnor sa nemyslí. Nie je dostatočne

31. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Vzhľadom na to, že riešenie tohto podnetu vyžaduje komunikáciu s orgánmi štátnej správy, prosíme o pochopenie a trpezlivosť.



Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory

10. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Michaela Zemjánková,
Ešte raz ďakujeme za podnet. Ohľadom podnetu na osadenie svetelnej signalizácie na Roľníckej ul., zastávka Hospodárska ul. sme poslali žiadosť na Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave (ďalej len KDI KR PZ v BA) o poskytnutie stanoviska vo veci umiestnenia spomaľovacieho semaforu na Roľníckej ul., ceste III. triedy č. 1082 na vjazde do Mestskej časti Bratislava Vajnory v smere od Čiernej vody z dôvodu spomalenia dopravy. Z odpovede KDI KR PZ vyplýva, že s predmetným návrhom umiestnenia spomaľovacieho semaforu do Mestskej časti Bratislava Vajnory v smere od Čiernej vody nesúhlasí. Okresný úrad Bratislava, Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií, Oddelenie pozemných komunikácií, Tomášova 46, 832 05 Bratislava 3, na základe nesúhlasného stanoviska KDI KR PZ v BA nemôže vyhovieť našej žiadosti o umiestnenie cestnej svetelnej signalizácie na Roľníckej ul.
Požiadavka osvetlenia prechodu bola riešená na poslednej stavebnej komisii (8.11) Členovia sa dohodli že navrhnú niekoľko riešení z ktorých sa vyberie na ďalšom zasadnutí jedno. To sa odporučí na realizáciu Hlavnému mestu, ktoré komunikáciu na Roľníckej spravuje.



Ing. Jana Julény Tomanová
Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy
Mestská časť Bratislava – Vajnory

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.