Prevádzkovanie parku - psíčkari na scéne

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Jana Kolárová 30. októbra 2017

Ešte neskolaudovaný park JAMA na Kalinčiakovej ulici už naplno v užívaní napriek zákazu stavebného úradu Vajnory. Bude slúžiť ako venčisko psov?

30. október 2017

milos

Prečo nie, jedna časť parku mala byť podľa projektu vyčlenena pre venčenie psov. Okrem iného ani to nebolo dodržané.
31. október 2017

[email protected]

Preco sa k tomu vyjadruje aj stavebny urad Vajnory?
06. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Pri vstupnej bráne sa nachádza prevádzkový poriadok. Nachádza sa tam aj informácia o zákaze voľného pohybu psov v zmysle VZN MČ BANM č. 3/2010 (vymedzenie miest, kde je voľný pohyb psa zakázaný a kde je vstup psa zakázaný a podrobnosti súvisiace so znečisťovaním verejných priestranstiev).

Jana Plevová
18. november 2017

jozo

Pani Plevova, dakujeme za vysvetlenie prevadzkoveho poriadku zial psi este citat nevedia a majitelia to ignoruju aj napriek upozorneniam ludi. mozno by stacilo keby sa robili kontroly. dakujem
11. december 2017

Mária

Nech sa urobí kontrola na miestnom úrade, prečo nebolo dodržané, že tam bude aj priestor pre psov..vajnory sa do toho nejako zamotali tuším, že dávali nejaké povolenia aspon to tak pán Mrva spomínal, kedže MČ nemôže sama sebe na niektoré veci dávať povolenia. Napr. na výruby stromv.
11. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe informácie z referátu životného prostredia by som Vás chcela informovať: " že v roku 2021 bola aktualizácia podnetu 111115 v tejto veci, s tým, že sme sa opakovane obrátili na MsP so žiadosťou o zabezpečenie intenzívnej kontroly, pričom sme obdržali odpoveď MsP, že tam vykonávajú priebežné kontroly a pripravujú edukačno-preventívne aktivity zamerané práve na skupinu "psíčkarov" v MČ Bratislava -Nové Mesto. Ich preventívny program sa má dotýkať aj tohto priestoru Športparku Jama. V zmysle ich vyjadrenia je zámerom Okresného veliteľstva MsP Bratislava III aj cestou prevencie "psíčkarov" zrozumiteľným a jednoduchým spôsobom oboznamovať, učiť k ohľaduplnosti voči všetkým návštevníkom rekreačných a športových zón."

Podnet navrhujem označiť ako uzavretý.
Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania