Parkovacie čiary

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Martin 16. júna 2013

Chýbajúce vodorovné dopravné značenie "Parkovacie miesta s pozdĺžnym státim/kolmým státím". Toto značenie by pomohlo ušetriť v niektorých prípadoch zopár parkovacích miest.

17. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
27. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Situácia s parkovaním nie je vyhovujúca a s narastajúcou dopravou sa zhoršuje. Na základe podnetu, mesto Prešov ako príslušný cestný správny orgán prípraví návrh vodorovného dopravného značenia, ktorý odsúhlasí s Krajským riaditeľstvom PZ - Krajským dopravným inšpektorátom. Následne môže byť vydané určenie dopravného značenia pre správcu miestnych komunikácií na jeho realizáciu.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a upozornenie na vzniknutú situáciu a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana mesta Prešov.
07. september 2013

Odkazprestarostu.sk

Prosíme Vás - užívateľov portálu,aby ste nás informovali v prípade, ak sa situácia akokoľvek zmení alebo dôjde k odstráneniu problému . Až po vykonaní nápravy bude status podnetu zmenený na "vyriešený", alebo v prípade nekonania samosprávy na "neriešený". Vopred ďakujeme
18. január 2014

Martin

Do dnešného dňa nenastali žiadne zmeny. Zaujímalo by ma či už aspoň mesto Prešov pripravilo návrh značenia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.