Čistota v Starom meste

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Daniel Zachar 02. novembra 2017

Vazeny pan Stevcik ,
takyto neporiadok pocas celeho roka si nedovolil ziaden Vas predchodca. Vasa dovera, ze si mozete dovolit cokolvek zrejme nema hranice.
Fotografie su z dnesneho dna - nemyslim ze si dovolite tvrdit, ze to je nahoda ...
Problematika nezaujima ani Vas ani poslancov, ale schranky teraz pred volbami mame plne ako sa o nas staraju ,len aby sme ich (samozrejme aj Vas) volili...Ked nemate pocit , ze je to Vasa zodpovednost tak asi nastal cas ,aby ste vymenili svojich podriadenych ktori ,"Vas zrejme neinformuju"!!! O sebareflexii pravdepodobne nema zmysel hovorit...

02. november 2017

Odpoveď samosprávy

Pán Zachar, po veternej smršti, ktorá v uplynulých dňoch bola aj v Bratislave, je nielen na staromestských uliciach obrovské množstvo lístia, ktoré popadalo zo stromov a nafúkalo aj tam, kde obvykle nie sú. Od začiatku týždňa však naši dodávatelia usilovne odpratávajú lístie z ulíc, bohužiaľ, nie je to možné urobiť za jeden či dva dni. Dnes napríklad upratovali na Novosvetskej, Poľnej a ďalších uliciach, určite bude vyčistená aj Somolického ulica. Ako iste viete, na tejto ulici nie je žiadna verejná zeleň, to znamená, že lístie nie je z obecných stromov, ale zo stromov rodinných domov v okolí. Napriek tomu toto lístie bude odstránené z verejných komunikácií na náklady obce. Ďakujem za Váš podnet, Somolického ale aj ďalšie ulice v okolí budú vyčistené, akonáhle to bude možné. Máme v správe 65 kilometrov ciest, takže asi uznáte, že to nejde zo dňa na deň. Prepáčte, že včera - v čase sviatku - sme popadané a nafúkané lístie neupratovali. Ďakujem za pochopenie.

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta
02. november 2017

Daniel Zachar

Vazeny pan Stevcik,
aku smrtst tu spominate, to napadane listie tu nie je z uplynulych dni,nechcite aby som zacal vytahovat z archivu dokumentaciu, ci uz ohladne cistenia komunikacie alebo parkovania, o ktorej problematike velmi dobre viete. Chovate sa uplne identicky ako predchadzajuci pracovnici oddelenia dopravy. Vyhovorky nemaju konca kraja. Aj Vy ste zacali malovat dopravne znacenie az teraz, dnes dokonca na Lermontovovej...Ja nie som povinny dokladovat co ste Vy zanedbali,taketo dokazovania som uz absolvoval v predchadzajucich obdobiach, kedy ste Vy ako sefredaktor o nich mozno tak pisali vo Vasich novinach.
Pre pana Bombaru je ako vidiet datum nerelevantny, prosim zalistujte si na tejto stranke a urobte si nazor sam.Tie situacie sa opakuju . Komunikacie necistite - ani v lete ani v zime. Jednoducho ich necistite az ked je staznosti vela ,tak sa vyhovarate na dodavatela. Komunikacie sa maluju za technologicky vyhovujucich podmienok a nie teraz ked nastala v podstate uz zima. Na jar a v lete . Pan Stevcik o Vasich moznostiach sme sa predsa bavili aj osobne pri nasom stretnuti. Mate v sprave 65km ciest ako uvadzate. To ste sa dozvedeli vcera, alebo ked ste kandidovali na miesto starostu?Na to ste tam, aby ste taky problem vyriesili a nie na to aby ste sa obhajovali ze listie napadalo z okolitych zahrad.Takyto typ argumentacie je prilis aj na mna!!! Tie cesty necistite bez ohladu na skutocnost ci je alebo nie je smrst ,proste ich necistite.Vykazujete cinnost a uz som Vam osobne pisal ze zamestnanci fy. v minulosti listie pozametali na kopky a o 15.30 skoncili ...rano zacali odznova...Vazeny pan Stevcik, verim ze agendu mate v poriadku a tieto pripomienky Vam nebude problem vyhladat.
Prosim neuchylujte sa k ironii , boli by mi milsie vecne argumenty a nie ako Vy uvadzate vo svojej odpovedi : Prepáčte, že včera - v čase sviatku - sme popadané a nafúkané lístie neupratovali.
S uctou D+++
02. november 2017

sunnyvale [email protected]

Chvalabohu za tu zelen vo vilovej stvrti,kedze sa stromy rubu v celej BA, niekedy objektivne, niekedy kvoli developerom,avsak nahrada je biedna.
Mesto potrebuje viac zelene aj kvoli betonovej BA. To, ze este su stromy v rezidentskych zonach, je SUPER. Su na vlastne naklady majitelov /polievanie, hnojenie, okopavanie, strihanie, orezavanie,redukcia konarov, atd. ,cize vsetko vo vlastnej rezii...

Suhlasim, ze pracovnici, vykonavajuci cistenie ulic, by mali byt kontrolovaní zo strany Zivotneho prostredia Stareho Mesta.
Zaroven upozornujem, ze aj rezidenti su v ulohe cistica, bohuzial, odpad ,ktory zanechavaju parkujuce auta na chodnikoch...prip.aj vhodia do zahrad !!
K 1.11. - k sviatku a dnu volna. Rovnako aj 15.9.,atd.
Ako je mozne, ze developeri mozu pracovat?? Vcera bol na vsetkych bratislavskych vacsich stavbach culy stavebny ruch. Starostovia a primator by NEMALI ustupovat developerom a povolovat stavebne prace v nedelu a pocas sviatkov.
A to sa chvalime, ze sme silne katolicka krajina, cize v nedelu se nedelá... len stavebnici narusaju pokoj obyvatelov Bratislavy, nehovoriac o prachu ,ktory sa siri celou BA,,,
02. november 2017

AdPo

Pán Števčík si myslí, že žerieme slamu. Do toho ľudia, treba sa ozvať a nenechať ani chlp suchý. Inak, pán Števčík, kde nájdem na stránke starého mesta Váš životopis? Máte tam iba fotogalériu z fotenia do LIDL letáku...
03. november 2017

Odpoveď samosprávy

Želám pekný večer

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta
06. november 2017

Jochán

Čistota v Starom meste 2

Na Špitálskej ni je žadna údržba.
06. november 2017

Jochán

Čistota v Starom meste 3

Tak tiež Dobrovského, žiadna údržba.
09. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Dobrovského dnes pri náhodnej ceste okolo - bola pozametaná, ale ešte ju bude treba zametať niekoľko krát, keďže na stromoch lístie ešte drží.

Radoslav Števčík, starosta Bratislava - Staré Mesto
09. november 2017

AdPo

No, aj taká filcka ako som ja, ktorá vždy využije príležitosť si do niekoho rypnúť, musí uznať, že pán Števčík sa stará. Komunikuje a snaží sa riešiť, čo dnes nie je pravidlo. Napríklad tá z Karlovej vsi na to zvysoka kašle...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania